POJAVIO SE PROBLEM ZA PARTIZAN: Poledica savetuje crno-bele da meč sa AEK-om POMERE! OVO JE PAKAO!
FK Partizan, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

kvalifikacije za ligu evrope

POJAVIO SE PROBLEM ZA PARTIZAN: Poledica savetuje crno-bele da meč sa AEK-om POMERE! OVO JE PAKAO!

Pored trenutnog "pakla" koji Fudbalski klub Partizan prolazi poslednjih dana usled rezultatskog kolapsa u ligi, crno-bele uskoro čeka i pravi pravcati temperaturni pakao.

Objavljeno: 21:19h

Ekipa trenera Ilije Stolice se polako sprema put Kipra na prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope, okršaj je zakazan za 4. avgust - u momentu kada će sve da gori na Kipru.

Vremenska prognoza za taj dan kaže da će u vreme odigravanja utakmice u Larnaki, u 18 sati, temperatura vazduha iznositi 40 stepeni!

NIJE SE SUZDRŽAO: Bivši igrač Partizana LIKUJE zbog odlaska Ivice Ilieva!

1 / 6 Foto: Starsport©

U Partizanu su, verujemo, svesni koliko ovakav temperaturni šok može da bude rizičan po igrače koji u domaćem prvenstvu upravo zbog ovdašnjih velikih vrućina u povoju sezone igraju mečeve od 21 sat, kao i čitava liga.

Na Kipru će biti još gore, posebno je teško za svaki gostujući tim koji nije navikao na saharske uslove u Larnaki - za razliku od domaćina koji su svaki dan tamo i koliko toliko su se i navikli na paklene vrućine.

OGLASIO SE ILIEV! Otkrio RAZLOGE rastanka sa Partizanom!

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica apeluje na crno-bele da bi što pre trebalo da traže od UEFA da e utakmica pomeri za 21 sat.

- Moj dobronamerni predlog za Partizan da odmah podnesu zahtev UEFA da se utakmica na Kipru AEK-a, sa 18 pomeri na 21 sati - savetuje Poledica.

Ilija Stolica
Ilija Stolicafoto: Starsport

Podsetimo da je sasvim malo nedostajalo da Partizan, umesto Kipra, putuje u Dansku na megdan sa Mitjilandom koji je tek posle penala eliminisao AEK i poslao Kiprane na Partizan.

NEPRAVDA PREMA SRPSKIM SPORTISTIMA! Da li bi Đokoviću, Mitroviću i Španović svanulo da PROMENE državljanstvo? FOTO

Videćemo da li će Partizan uspeti da iskomunicira sa UEFA i zatraži odlaganje, što bi u ovakvim okolnostima koje vladaju na Kipru, bio potpuno logičan potez kluba.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.