JOVIĆ BESNEO: Malo mu bilo 87 minuta da dâ gol pa PSOVAO i ŠUTIRAO flašu! Oglasio se trener Fjorentine (VIDEO)
Luka Jović besno gleda ka treneru Fjorentine, Foto: Printscreen/Arenasport Premium 2

luka je malo nervozan

JOVIĆ BESNEO: Malo mu bilo 87 minuta da dâ gol pa PSOVAO i ŠUTIRAO flašu! Oglasio se trener Fjorentine (VIDEO)

Fjorentina je držala posed, ali je za 90 minuta tek jednom uspela da uputi udarac u okvir gola rivala, iako je domaćin igrao sa igračem manje od 60. minuta

Objavljeno:

Fjorentina je juče gostovala ekipi Empolija u drugom kolu Serije A. U pravoj fudbalskoj uspavanci, meču bez pravih šansi sve je završeno rezultatom 0:0.

Navijači "Viole" očekivali su trijumf i željno prizivali novi gol Luke Jovića. Fjorentina je držala posed, ali je za 90 minuta tek jednom uspela da uputi udarac u okvir gola rivala, iako je domaćin igrao sa igračem manje od 60. minuta.

Ni to nije bilo dovoljno gostima, pa ni Luki Joviću koji je zamenjen u 87. minutu Arturom Kabralom, strelcem u Ligi Evrope protiv Tventea (2:1).

Da ne bi gubili vreme, izašao je iza gola a ne na centru i bio je vidno nervozan. Besno je Luka šutnuo flašicu sa vodom, pa nešto opsovao.

Očigledno je smatrao da je trebalo da ostane u igri do kraja, kada tim juri pobedu i ima igrača više, ali da odradi svoj posao imao je 87 minuta, 27 sa igračem više.

Istina, vezni red ga nije dovoljno dobro proigravao, ali to bar nije bio problem u Real Madridu...

Ipak, trener Fjorentine Vićenco Italijano posle meča je "spustio loptu" zbog poteza Jovića:

- Poznajem veoma dobro Jovića, to je fantastičan momak. Ako je ljut, to je zato što nije postigao gol, tako da to nije problem. Mora još samo da poradi na fizičkoj spremi, kvalitet koji poseduje je već neverovatan.

Nadajmo se da će već na sledećoj utakmici Jović opet biti u centru pažnje zbog golova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.