EMBAPEOV SMEH KOJI JE NALJUTIOV FRANCUSKU: Gradonačelnica Pariza ekpsresno reagovala na ovaj bezobrazan potez!
Kilijan Mbape, Foto: EPA/Yoan Valat

da li je moguće

EMBAPEOV SMEH KOJI JE NALJUTIOV FRANCUSKU: Gradonačelnica Pariza ekpsresno reagovala na ovaj bezobrazan potez!

Da li ste ozbiljni, ovako da odgovorite

Objavljeno:

Fudbaleri Pari Sen Žermena ne bi da se mešaju sa "običnim smrtnicima" ako ne moraju

Francuska javnost, među njima i neki gradski zvaničnici, kritikovali su ponašanje fudbalera Pari Sen Žermena Kilijana Embapea i trenera "Svetaca" Kristofa Galtijea na konferenciji za medije pred meč sa Juventusom. Na pitanje novinara da obojica pojasne zbog čega su morali avionom na kratak put do Nanta za vikend meč u prvenstvu (kolima 4 sata, avionom je to nekoliko desetina minuta), obojica su gotovo prasnula u smeh.

Embape nije ni želeo da se uzdržava, smejao se toliko da je teatralno glavom nalegao na sto i novinare nije ni udostojio dogovora.

Galtije je na sebe preuzeo da odgovori, i upavo je njegova krajnje cinična poruka izazvala silne reakcije u javnosti.

- Evo baš ovog jutra smo pregovarali sa kompanijom koja nam radi ovakva putovanja i verovatno ćemo na naredna putovanja da idemo peščanim jedrilicama - kontrirao je pitanjem na pitanje trener Parižana licem koje odaje utisak da uopšte mora da odgovara na ovakvo pitanje.

U toku dana na Galtijeove reči oglasila se i gradonačelnica Pariza An Hidalgo. Stvar je u tome da je i ona, kao i mnogi u Francukoj, veruju da igrači PSŽ-a ne žele transport brzim vozom sa "običnim smrtnicima" iako im se nudi najbolji komfor na pruzi (čak im je i direktor TŽV-a dao prvoklasnu ponudu). Njihova želja da i na kratke relacije putuju avionom tumači se kao odraz njihovog egoizma da budu iznad svih - i u bukvalnom smislu.

- Da li ste ozbiljni, ovako da odgovorite??? Probudite se, momci??? - napisala je Hidalgo koja je samo u nizu vrlo nezadovoljnih građana na ponašanje Embapea i Galtijea.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.