SUDIJA SKLONJEN SA LISTE! Posle smejurije sa VAR-om, SUROVO kažnjen! (VIDEO)
Sudija kažnjen zbog ispada, Foto: Twitter/printscreen

šok!

SUDIJA SKLONJEN SA LISTE! Posle smejurije sa VAR-om, SUROVO kažnjen! (VIDEO)

Sekretarijat Strukovne organizacije Fudbalskog saveza Raškog okruga po hitnom postupku je izbisao sa liste mladog arbitra

Objavljeno:

Veliku pažnju javnosti je privukao video snimak sa jednog niželigaškog fudbalskog terena, gde je jedan glavni arbitar "uveo VAR tehnologiju".

Video nakon sudija gleda snimak mobilnim telefonom kako bi utvrdio da li je bio gol ili ne se vrlo brzo proširio društvenim mrežama. Međutim, slava koju je dobio zbog ovog poteza, skupo je koštala arbitra, pošto je ekspresno skinut sa liste od strane Sudijske komisije. Naime, kako piše Sport klub, Stefan Lazović iz Kraljeva, dan posle meča u Vrnjicima, završio je svoju karijeru, i to ne svojevoljno.

Sekretarijat Strukovne organizacije Fudbalskog saveza Raškog okruga po hitnom postupku je izbisao sa liste mladog arbitra.

Arbitar je inače po struci diplomirani pravnik i radi kao pripravnik u Osnovnom tužilaštvu u Kraljevu, a situacija sa utakmice kraljevačke Međuopštinske lige između Popovići Vrnjci - polon 2018. ostaće upamćena po legendarnoj sceni. Kako se navodi, njemu ovo nije prvi ispad, pošto je i ranije skidan sa liste.

(Espreso/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.