Ćiro Blažević potvrdio nameštanje u Prvoj ligi Jugoslavije! Učestvovao i bivši igrač Zvezde!
Foto: Dado Đilas

auuuu

Ćiro Blažević potvrdio nameštanje u Prvoj ligi Jugoslavije! Učestvovao i bivši igrač Zvezde!

U pitanju je gostovanje "modrih" Vojvodini u poslednjem kolu sezone 1985/1986, na kojem je Dinamo slavio 7:1 u Novom Sadu
Objavljeno: 18:39h

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a kasnije igrač zagrebačkogDinama, Bora Cvetković priznao je da je kada je igrao za hrvatski tim bio učesnik nameštene utakmice u Prvoj ligi Jugoslavije 1986. godine.

U pitanju je gostovanje "modrih" Vojvodini u poslednjem kolu sezone 1985/1986, na kojem je Dinamo slavio 7:1 u Novom Sadu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Nemoguće je da samo jedan igrač namesti meč. To kolo je bilo toliko specifično. Mi smo igrali sa Vojvodinom u Novom Sadu i bilo je 7:1 ili 7:2 za nas i stvarno je tu bilo nekih "nečistih" igrača. Međutim, to je jedna jedina nameštena utakmica koju sam igrao. Ovo sada mi izgleda smešno i tužno. Ne mogu da verujem da se to radi. Možda se i vidi neki detalj. A čim se primeti nešto sumnjivo, odmah se priča o nameštanju. Ja ne mogu da verujem da je svako kolo namešteno - otkrio je pre desetak dana Cvetković za Sport Klub.

Tada je trener Dinama bio Miroslav "Ćiro" Blažević. - Vrlo je kuražno sve što je Bora rekao. Mnogo ga volim i ne verujem da priča tek tako. Za sebe znam da nisam namestio nijednu utakmicu. Opet, ko zna, možda se nešto radilo iza mojih leđa. Nije isključeno, u fudbalu je sve moguće. Čudan je taj visoki rezultat. Nemam kategoričan odgovor da li je utakmica bila nameštena ili ne. Moja memorija je zakazala. Mi i vi smo skloni da i od poštenih utakmica napravimo nepoštene - rekao je Blažević za Kurir.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.