DŽABA SU SE ŠLIHTALI: Trebalo je da budu bogovi juga i severa, a njihov odlazak navijači su slavili! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

jezik brži od pameti!

DŽABA SU SE ŠLIHTALI: Trebalo je da budu bogovi juga i severa, a njihov odlazak navijači su slavili! (FOTO) (VIDEO)

Od njih se očekivalo mnogo, najavljivali su dosta, ali na kraju nisu pokazali ama baš ništa... Ovo je podsećanje na stvari koje su oni govorili prilikom zaduživanja dresova naših najvećih klubova
Objavljeno: 23:09h

Takajuki Suzuki

- Čast mi je što sam postao igrač Zvezde, kluba velikog imena. Ne mogu za sebe da kažem da sam njen navijač, ali ću dati sve od sebe kako bih ispunio ono što se od mene očekuje. Predsednik Stojković dobro poznaje moje kvalitete iz perioda dok je igrao u Japanu, a ja slabo poznajem trenutni sastav Zvezde. Znam da ekipu vodi Valter Zenga, nekada veliki italijanski golman. Verujem da ću opravdati ono što se od mene očekuje. Samim tim želim da pošaljem signal i mom selektoru, kako bi me imao u vidu za Mundijal u Nemačkoj.

Gžegož Bronovicki

- Ponosan sam što sam došao u veliki klub kakav je Zvezda. Klub i njegova uprava ostavili su jak utisak na mene. Mislim da je moj dolazak u Beograd dobar potez za obe strane i verujem da ćemo zajedno mnogo postići - rekao je Bronovicki tog leta 2007. godine uz obećanje da će sa crveno-belima igrati Ligu šampiona.

Bernard Parker

foto: AP

- Drago mi je da dolazim u veliki klub, a iz sada već bivšeg Tanda Rojal Zulua. Nacionalna fudbalska organizacija me je ispratila sa nagradom za najboljeg strelca polusezone.

Frenklin Salas

- Uvek sam želeo da se oprobam u Evropi. Verujem da je dolazak u Zvezdu jedna od najboljih odluka mog života. Daću sve od sebe da opravdam očekivanja. Dolazim da pomognem Zvezdi da ostvari svoje ambicije. Nadam se da ću se brzo uklopiti u ekipu i opravdati očekivanja. Fudbal je moj posao, a dolazak u Evropu veliki izazov. Nisam nestrpljiv, želim da napredujem korak po korak - obećao je Salas pre 10 godina.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.