DEGENEK KAO SRNIĆ? I Šapčanin je održavao formu i onda se vratio - "Australijanac" kao zamena za Erakovića? (FOTO)
Miloš Degenek na treningu Zvezde, Foto: FOTO: FK Crvena zvezda

OPET KOD KUĆE?

DEGENEK KAO SRNIĆ? I Šapčanin je održavao formu i onda se vratio - "Australijanac" kao zamena za Erakovića? (FOTO)

Miloš je završio sezonu u MLS franšizi Kolumbusu i trenira sa fudbalerima Crvene zvezde kako bi ostao fit pred početak priprema reprezentacije Australije za Mundijač

Objavljeno:
Veljko Petrović

Fudbaleri Crvene zvezde danas od 17 časova gostuju Radničkom u Nišu, a trener Miloš Milojević neće moći da računa na dva igrača.

Uoči priprema za utakmicu na Čairu, crveno-beli su objavili da se treninzima priključio bivši štoper učesnika Lige Evrope Miloš Degenek (28).

Defanzivac sa starim saigračima održava formu pred Svetsko prvenstvo u Kataru na kojem će učestovati sa reprezentacijom Australije.

Cetnralni bek završio je sezonu u MLS ligi u Kolumbusu i sada očekuje početak priprema "kengura" pred Mundijal.

Momak rođen u Kninu svojim pojavljivanjem na treningu šampiona Srbije pokrenuo je temu oko mogućeg povratka u Crvenu zvezdu po drugi put.

Пласман обезедио Sofascore

Kada pričamo u realnom svetlu, Miloš Degenek poznaje srpski fudbal, vodi se kao domaći igrač i bio bi najbolja zamena ukoliko u zimskom prelaznom roku ode talentovani Strahinja Eraković.

Da to ne bi bilo iznenađenje najbolje pokazuje slučaj Slavoljuba Srnića (30).

Strahinja Eraković
Strahinja Erakovićfoto: Starsport©

Univerzialac je u novembru 2020. godine sklopio dogovor sa tadašnjim trenerom Dejanom Stanković oko treniranja sa ekipom kako bi održavao formu dok ne pronađe novi klub.

Samo mesec dana kasnije, rođeni Šapčanin potpisao je ugovor do januara 2022. godine, a potom je produžio saradnju do leta 2023. godine.

Slavoljub Srnić (levo)
Slavoljub Srnić (levo)foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Podsetimo, Miloš prvo je crveno-beli dres nosio na 33 utakmice od leta 2018. do zima 2019. godine i potom je otišao u Al Hilal.

Samo šest meseci kasnije ponovo se obreo u Ljutice Bogdana, ali je sada do januara 2022. godine upisao 132 nastupa i tri pogotka i kada se sve sabere osvojio je tri titule šampiona Srbije i jedan nacionalni Kup.

Miloš Degenek u dresu Crvene zvezde
Miloš Degenek u dresu Crvene zvezdefoto: Starsport©

Degenek je imao dobru sezonu u MLS ligi pošto je za Kolumbus odigrao 28 utakmica, a ugovor mu traje do 31. decembra 2023. godine, ali postoji opcija produžetka na još dve godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.