I NICA IMA PROBLEM SA POVREDAMA: Favr zabrinut pred duel protiv Partizana!
Lusijen Favr, Foto: FK Partizan

ni kod njih nije idealno

I NICA IMA PROBLEM SA POVREDAMA: Favr zabrinut pred duel protiv Partizana!

Prva utakmica Partizana i Nice u Beogradu završena je bez pobednika, 1:1

Objavljeno:

Trener fudbalera Nice Lusijen Favr izjavio je da je njegovom timu potrebna pobeda protiv Partizana u petom kolu grupe D Lige konferencija.

Nica u četvrtak na svom terenu od 18.45 sati dočekuje Partizan. Francuski klub na poslednje tri utakmice u svim takmičenjima nije ostvario pobedu.

Favr je rekao da je svestan pada u igri svoje ekipe i da nije siguran da su tome doprinele povrede.

- Teško je odgovoriti na to pitanje, sada je bolje stanje sa povredama nego što je bilo i oseća se napredak u radu. Što se tiče Džordana Lotomba ne znam trenutno kako napreduje njegov oporavak. Čini se da nije ništa strašno i da će se uskoro vratiti na teren. Endi Delor je povredio koleno i za sada se oseća dobro, a što se tiče Sofijen Diopa u ovom momentu ne mogu ništa da vam kažem - izjavio je francuski trener na konferenciji za novinare uoči meča sa Partizanom.

Na pitanje novinara zbog čega menja sistem odbrane, Favr je odgovorio da još uvek traži idealnu postavu.

- Ništa nije definitivno, bolje je da imamo ekipu koja igra po istom sistemu ali sada smo u fazi konstrukcije. Još nismo sigurni koji je sistem najbolji - dodao je trener Nice.

Fudbaler Nice Mario Lemina istakao je važnost utamice sa beogradskim klubom.

- Utakmica je za nas vrlo značajna, ako se stvari protiv Partizana ne odviju kako treba nastavak sezone može biti tezak. Ovo je važno i za nas i za naše navijace, zbog toga ostavljamo srce na teren - izjavio je iskusni fudbaler.

Prva utakmica Partizana i Nice u Beogradu završena je bez pobednika, 1:1. "Crno-beli" su prvi na tabeli grupe D sa osam bodova, a Nica je druga sa pet.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.