SASTAV PARTIZANA ZA NICU: Ako su mogli u Nemačkoj mogu i u Francuskoj, vreme je da Menig bude Petriću od koristi!
Gordan Petrić, Foto: FK Partizan/Sandić foto

naša procena

SASTAV PARTIZANA ZA NICU: Ako su mogli u Nemačkoj mogu i u Francuskoj, vreme je da Menig bude Petriću od koristi!

Trener Partizana ima problema pred ovaj duel u Francuskoj

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana u Nici igraju utakmicu 5. kola Lige konferencija protiv kluba sa Azurne obale.

Ekipa koju sa klupe predvodi Gordan Petrić treba da ostvari pobedu kako bi osigurala prvo mesto u grupi i tako se automatski plasirala u osminu finala ovog takmičenja.

Trener Partizana ima problema pred ovaj duel u Francuskoj. Put grada na obali Sredozemnog mora nisu krenuli Patrik Andrade i Aleksandar Filipović.

Tako da bi sastav crno-belih trebao da izgleda ovako:

Na golu kao i do sada bi trebalo da bude neprikosnoveni Aleksandar Popović. Jeste da je u prošlom kolu Superlige Srbije primio tri gola od Javora, ali Petrić nema ni trunku sumnje u ovog mladog čuvara mreže crno-belih.

Defanziva Partizana će pretpeti male promene. Na poziciji levog beka znamo da nećemo gledati Filipovića koji je bio starter na obe utakmice protiv Kelna, a njegovo mesto gotovo sigurno će zauzeti Marko Živković. Nekadašnji bek Voždovca je i na prošlom meču protiv Nice bio u startnoj postavi, tako da ga i sada možemo očekivati da krene od početka. Što se tiče štoperskog para, tu će biti Igor Vujačić i Svetozar Marković koji su se ispraksirali u mečevima Lige konferencija. A desni stranu će držati kapiten Partizana Slobodan Urošević.

Zadnji vezni na ovom meču će biti Kristijan Belić i Hamidu Traore, koji je i odmarao na meču protiv Javora, minulog vikenda.

Ispred njih će delovati već standardna navala. Bibarsu Nathu će biti poverena organizacije igre, po bokovima će igrati Menig i jedan od najboljih fudbalera Partizana, Fuseni Dijabate.

Dok je sam špic naravno rezervisan za Rikarda Gomeša.

Potencijalni sastav Partizana protiv Nice: Popović - Živković, Vujačić, Marković, Urošević - Traore, Belić - Menig, Natho, Dijabate - Rikardo.

Sastav Partizana
foto: Printscreen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.