JEZIVI SNIMAK ŠOKIRAO SVET! Slavna sportistkinja vozila MRTVA PIJANA, policija je izvlačila iz auta, deca plakala
Houp Solo, Foto: Youtube/printscreen

UŽAS!

JEZIVI SNIMAK ŠOKIRAO SVET! Slavna sportistkinja vozila MRTVA PIJANA, policija je izvlačila iz auta, deca plakala

Pravdala se da nije u alkoholisanom stanju, ali snimak sve otkriva

Objavljeno: 20:29h

Nekadašnja najbolja golmanka sveta Houp Solo uhapšena je u aprilu zbog vožnje u pijanom stanju, a pola godine kasnije pojavio se video snimak policajaca koji su je priveli.

Na snimku se vidi momenat kada je policija zakucala na prozor automobila u kom je Solo spavala, ili ako što mediji u SAD kažu da se onesvestila od alkohola.

Policajac je najpre pokucao na njena vrata nakon čega se Houp probudila i rekla "O moj Bože." Kada ju je policajac pitao zbog čega spava, ona mu je kratko odgovorila da odmara.

Dodala je da nije konzumira alkohol, a u trenutku kada su je "izvlačili" iz vozila sa zadnjeg sedišta se čuo plač njenih blizanaca Lozena i Vitoria. Posle hapšenja, Solo je saslušana, a onda i puštena iz pritvorskog centra Forsajt.

Bivša golmanka američke reprezentacije je dobila 30 dana zatvora, ali je istu služila tako što je mesec dana bila na rehabilitaciji i odvikavanju od alkohola. Pritom je platila kaznu od 3100 dolara i oduzeta joj je vozačka dozvola na dve godine.

Svojevremeno je u ispovesti za televiziju "ESPN" priznala da je nju i brata Markusa redovno tukla majka, koja je bila alkoholičarka, a porodica je živela siromašno. Takođe, 2017. godine, Houp je tvrdila da je neposredno pred dodelu FIFA priznanja najboljim individualcima i ekipama, bivši predsednik FIFA Sep Blater napastvovao.

Houp Solo
Houp Solofoto: Printscreen/Instagram/hopesolo

Inače, Houp Solo važila je za jednu od najboljih golmasveta. Osvojila je dve zlatne olimpisjke medalje, zlato na Svetskom prvenstvu, kao i srebro i bronzu na Mundijalu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.