TEJGO OTKRIO ZANIMLJIV PODATAK: Odbio je ponudu jednog evropskog velikana, ali zato Partizan nije preskočio!
Prins Tejgo, Foto: Starsport©

ovo nismo znali

TEJGO OTKRIO ZANIMLJIV PODATAK: Odbio je ponudu jednog evropskog velikana, ali zato Partizan nije preskočio!

Nekadašnji golgeter crno-belih je izabrao drugačiji put

Objavljeno: 12:50h

Nova mlada zvezda fudbala u Gani je Danijel Afrije, koji igra za Harts of Ouk, bio je član reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali nije upisao nastup.

Mediji iz Gane su pozvali i Prinsa Tejga u pomoć, bivšeg napadača Partizana i reprezentacije Crnih zvezda kao i baš Harts of Ouka da bude savetodavac Afrijeu. A, on je otkrio, pričajući o svojim iskustvima, da je mogao da bude igrač Pari Sen Žermena.

- Imao sam 2006. godine ponudu Pari Sen Žermena. Ali sam je odbio da bih završio sezonu u Harts of Ouku. I bio sam najbolji strelac lige - rekao je Tejgo, samo nije jasno da li se pohvalio ili požalio.

Prins Tejgo
foto: Printscreen/Youtube

Nekadašnji golgeter Partizana je izabrao drugačiji put.

- Sledeće godine sam otišao u Saudijsku Arabiju za 2.000.000 evra i imao sam dobre ponude iz Evrope. Zato Afrije ne bi trebalo da žuri sa odlaskom iz Gane - poručio je Tejgo.

Tejgo je u Partizan stigao 2011. godine kao pozajmljen igrač iz Hofenhajma i za to vreme je upisao 15 nastupa u crno-belom dresu i postigao je ukupno devet golova, od kojih je tri dao večitom rivalu, Crvenoj zvezdi.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.