SERGEJ NE VERUJE SVOJIM OČIMA! Luda ponuda za Srbina, Klaudio Lotito na potezu!
Sergej Milinković Savić, Foto: Profimedia

da li je vreme za kraj?

SERGEJ NE VERUJE SVOJIM OČIMA! Luda ponuda za Srbina, Klaudio Lotito na potezu!

Ovakve uslove će teško još negde dobiti

Objavljeno: 17:36h

Srpski vezista Sergej Milinković Savić je zvezda poslednjih nekoliko prelaznih rokova, a ništa drugačije nije ni ove zime!

Po svemu sudeći, rastanak našeg reprezentativca i Lacija se primakao, a evropski velikani se utrkuju sa ponudama.

Sergej je odbio da produži ugovor, uprkos tome što mu je rimski klub ponudio skoro duplo veću platu na pet miliona evra po sezoni. Ipak, SMS smatra da je spreman za sasluša ponude bogatijih i većih klubova, odlučio je da sačeka Arsenal ili Juventus, ali je na Olimpiko stigao dopis od Njukasla.

Sergej Milinković Savić
Sergej Milinković Savićfoto: Starsport©

U pitanju je basnoslovna ponuda: sedam miliona evra plata Srbinu, uz dodatnih 12 miliona samo za potpis, a Laciju 60 miliona za transfer! Lacio bi mogao da razmotri ponudu, iako verovatno očekuje više, plasirao je informaciju list Mesađero.

Milinković Savić ne želi da žuri sa konačnom odlukom, svestan je da će na leto ući u poslednju godinu ugovora sa Rimljanima i da sve drži u svojim rukama. Tada će biti lako dostupan za transfer, ali ovi uslovi koje dobija od Njukasla teško da će dobiti bilo gde.

Ostaje da se vidi kako će reagovati predsednik Lacija Klaudio Lotito, poznat kao tvrd pregovarač i da ne pada na prve ponude. Uz to je već odbijao nekoliko zahteva za transferom SMS-a, tražeći okruglo 100 miliona evra.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.