TUMBAKOVIĆ: Zločin je kako ruše moj Partizan, to je previše skupa igračka da bi se igrali!

PRAVO STANJE STVARI

TUMBAKOVIĆ: Zločin je kako ruše moj Partizan, to je previše skupa igračka da bi se igrali!

Bivši trener crno-belih potpredsednik je za sportska pitanja, a nije bio na stadionu šest meseci
Objavljeno: 13:35h

Jako teška situacija u kojoj se nalazi fudbalski klub Partizan pogodila je sve navijače, a posebno njegovu legendu Ljubišu Tumbakovića koji je ogorčen na trenutnu upravu. - Nisam učestvovao u odabiru igrača tokom letnjeg prelaznog roka. Sem toga, nisam ni kročio na stadion Partizana šest meseci - rekao je bivši trener Partizana.

Tumbaković nije želeo da komentariše sa kim se iz Uprave nije slagao, ali tvrdi da šampion Srbije ne može da funkcioniše bez sportskog direktora, jer to narušava sistem rada u klubu. - Da je nemoguće, jasno je svima iz ove struke! Time se šalje poruka da je struka u Partizanu trenutno u "šestom planu". Misle da znaju posao, pa se desi da nagomilaju igrače na pozicijama koje su već popunjene - naveo je Tumbaković. Podržava Zorana Milinkovića na mestu trenera i smatra da je prevelik pritisak prebačen na stratega crno-belih.
- On može da bude odgovoran za slab rad i trening, ali odgovornost mora da se deli sa onima koji su ga angažovali. Nije pravedno da ispada kako je on kriv za sve - istakla je legenda sa JNA. Razlog za odlazak su, prema njegovim rečima, ljudi bez iskustva koji se igraju sa Partizanom "kao sa igračkom".
- Pratim dešavanja kao zaljubljenik u klub. Od prvog dana je načinjena greška, sukobi su bili preučestali. Video sam gde sve to vodi i odustao. Partizan mi je previše dao da bih mu na takav način uzvratio - ogorčen je bio najuspešniji trener u istoriji crno-belih i dodao: - Partizan je previše skupa igračka da bi se sa njim neko igrao kao što to trenutno čine pojedinci bez iskustva. Neću da im pominjem imena, sami će se prepoznati. Ima tu i dobrih ljudi, ali se oni mogu izbrojati na preste jedne ruke. (Espreso.co.rs/ Izvor:Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.