"AKO ZVEZDA I PARTIZAN ODLUČUJU, NIKADA SE NEĆE DOGOVORITI"! Petrić o temi termina večitog derbija
Gordan Petrić, Foto: Starsport©

"To je tragedija"

"AKO ZVEZDA I PARTIZAN ODLUČUJU, NIKADA SE NEĆE DOGOVORITI"! Petrić o temi termina večitog derbija

Ako treba da igramo u sredu, igraćemo. Ako treba u četvrtak, igraćemo. Moramo da izađemo, rekao je trener Partizana

Objavljeno:

Termin 169. večitog derbija i dalje je u magli, a o tome je govorio i Gordan Petrić, trener Partizana pred nedeljno gostovanje (17.00) Spartaku.

- Ne znam Pravilnik, ali ono što mogu da vidim jeste da su se dva kluba javila. AkoZvezda i Partizan odlučuju nikad se neće, dogovoriti. To je tragedija, da dva kluba ne mogu da se dogovore oko jednog trenima. Ako Zajednica odlučuje, onda treba da kažu i gotovo. Nama znači jedan dan duže odmora, to je normalno, da se odmore. Ali to će možda da se desi Zvezdi sledeće godine. Ja ako budem sledeće godine i ako se slično desi, ja bih rekao da izađemo u susret ekipi koja je imala manje odmora. Ako ide u krug, nikad se Zvezda i Partizan neće dogovoriti. Ako već ne mogu, onda ima pravilnik i zna se šta sledi posle toga. Ako treba da igramo u sredu, igraćemo. Ako treba u četvrtak, igraćemo. Moramo da izađemo. Sad, da ne ide da jedni drugima ne daju. Slično je bilo u Kruševcu, ko odlučuje, sudija ili neko tamo. Ako sudija odlučuje, onda nema šta da se čeka - rekao je Petrić.

Gordan Petrić
Gordan Petrićfoto: FK Partizan/Sandić foto

Potom je govorio o narednoj utakmici u Subotici.

- Ulazimo u ritam četvrtak-nedelja i nadam se da ćemo ostati duže u njemu. Igramo protiv ekipe koja je izgubila oba meča. Protiv Čukaričkog su možda mogli da uzmu i bod. Mi idemo Spartaku posle Evrope i nadam se da su igrači spremni za ono šta nas čeka. Sve ekipe imaju kvalitet svi se bore za neko mesto. Spartak za opstanak. Iskusni su i navikli da igraju ovakve mečeve - zaključio je trener Partizana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.