Petarda pukla! Rezervisti Crvene zvezde se ozbiljno nameću pred Večiti derbi!
Foto: Saša Pavlić Koky

Lagan posao...

Petarda pukla! Rezervisti Crvene zvezde se ozbiljno nameću pred Večiti derbi!

Po dva gola dali su Orlandić i Vujaklija
Objavljeno:

Tek jedan dan posle pobede u prvenstvu nad Bačkom, ekipa Crvene zvezde imala je na programu još jednu utakmicu, ovoga puta prijateljsku sa Mokrom Gorom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Crveno-beli su upisali još jednu ubedljivu pobedu, ovoga puta rezultatom 5:2, a dvostruki strelci bili su Vujaklija i Orlandić.

Zvezda je od samog početka meča stvarala prilike, rešali su se pokušaji Adžića, Vujaklije, Milijaša, Poletanovića, a na vodeći gol se čekalo do 20. minuta, kada je Vujaklija pogodio posle kornera koji je izveo Nenad Milijaš - 1:0.

Samo minut kasnije još jedna lopta u mreži gostiju i opet je strelac Srđan Vujaklija, ovoga puta posle asistencije Slavoljuba Srnića - 2:0.

foto: Saša Pavlić Koky

Prva izmena viđena je u 28. minutu, kada je umesto Adžića u igru ušao Vanja Vučićević, a osam minuta kasnije Mokra Gora je pogotkom Sedlarevića smanjila na 2:1.

Ulazak u igru Petra Orlandića početkom drugog poluvremena, ubrzo se isplatio Zvezdi, pošto je upravo on u 51. minutu povisio vođstvo crveno-belih, a na asistenciju Vanje Vučićevića.

Trinaest minuta kasnije, Orlandić postiže i svoj drugi gol, za ubedljivih 4:1, a u 81. minutu je upisao i asistenciju za Nemanju Milića koji se pobrinuo za ''petardu''.

Do kraja, gosti su uspeli da ublaže poraz, za konačnih 5:2.

Crvena zvezda je meč započela u sledećem sastavu: Stanković, Srnić, Račić, Rakić, Milošević, Poletanović, Adžić, Milijaš, Milić, Vujaklija i Pavkov.

Klupa: Kahriman, Andrija Luković, Sikimić, Vučićević i Orlandić.

BONUS VIDEO: Ludačka završnica utakmice Partizan - Zadar

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.