Imamo idealne timove Zvezde i Partizana od najboljih stranaca. Ko bi dobio taj derbi? (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky, Dado Đilas, Filip Plavčić

Ko je jači?

Imamo idealne timove Zvezde i Partizana od najboljih stranaca. Ko bi dobio taj derbi? (VIDEO)

Često se dešavalo poslednjih godina da stranci odlučuju pobednika "najveće svetkovine srpskog fudbala", a mi smo izabrali one koji su se najbolje pokazali
Objavljeno:

PARTIZAN

1. Nikolas Asprogenis

Njegovi kvaliteti su bili sigurno upitni i ako pitate bilo kog navijača Partizana, ali je jedini golman van prostora bivše SFRJ koji je branio u meču protiv najljućeg rivala i odbranio je i penal Ognjenu Koromanu, čak.

2. Ifeani Emeghara

Nigerijac je bio standardni član Partizana i jedan od najboljih igrača tima od 2004-2006 godine. Navijači se sigurno sećaju nekih od njegovih blistavih partija.

3. Ivan Ivanov

Bugarin je verovatno najbolji strani defanzivac koji je nastupao u crno-belom dresu. Navijači su ga obožavali sve do pred sam kraj boravka u Humskoj. Jeste bio kiksnuo jednom protiv Zvezde u Kupu, ali se mnogo više puta radovao.

4. Taribo Vest

Verovatno prvo veliko ime u srpskom fudbalu iz inostranstva bio je bivši igrač Intera. Bio je jedan od ključnih igrača na putu do istorijskog plasmana u Ligu šampiona. I iako se nije proslavio u derbijima protiv Nikole Žigića sigurno je jedan drugi najbolji strani štoper u Humskoj.

5. Ivan Bandalovski

Na poziciji desnog beka od stranaca, Partizan nije imao boljeg od Bugarina koji je odigrao godinu i po dana u Humskoj. Ima i jednu titulu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.