"TREBALO BI DA POBEDIMO 5:0 NAJMANJE!" Bivši kapiten Zvezde spomenuo katastrofalno stanje u Partizanu (FOTO)
Detalj sa večitog derbija, Foto: Starsport©

šta će reći grobari?

"TREBALO BI DA POBEDIMO 5:0 NAJMANJE!" Bivši kapiten Zvezde spomenuo katastrofalno stanje u Partizanu (FOTO)

Zvezda jeste u golemoj prednosti nad Partizanom s milion problema, ali nadmoć bi trebalo da pokaže na terenu. Što i hoće, verujem, rekao je nekadašnji fudbaler crveno-belih

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde danas od 19 časova dočekuju Partizan u 24. kolu Superlige Srbije u 169. večitom derbiju.

"NEMA BOLJE UTAKMICE OD DERBIJA!" Luis Ibanjez nam otkrio šta će odlučiti duel večitih rivala (VIDEO/FOTO)

O susretu beogradskih rivala govorio je Ivan Gvozdenović, nekadašnji kapiten crveno-belih, a danas trener albanskog drugoligaša Skenderbega.

Ukoliko bismo posmatrali trenutnu formu i katastrofalno stanje u Partizanu, trebalo bi da pobedimo sa 5:0 – najmanje! Zanemarljivo nije i što je Igor Duljaj treći trener u sezoni sa isto toliko treninga uoči večerašnjeg meča. Sve je dakle na strani Zvezde, ali uvek postoji jedno „ali”. To nepisano pravilo istorijske potke i višedecenijskog ponavljanja: nikad u derbiju pomenuto nije odlučivalo, vazda je trenutno slabiji nalazio dodatnu snagu i neretko pobeđivao. Da ne dužim: Zvezda jeste u golemoj prednosti nad Partizanom s milion problema, ali nadmoć bi trebalo da pokaže na terenu. Što i hoće, verujem – rekao je Gvozdenović za Sportski žurnal.

Detalj sa večitog derbija: Duel Gorana Troboka i Ivana Gvozdenovića
Detalj sa večitog derbija: Duel Gorana Troboka i Ivana Gvozdenovićafoto: Starsport©

Govorio je i o Igoru Duljaju, treneru Partizana.

- Treneru s nedovoljno iskustva je potrebno vreme i teško može preko noći da napravi instant rezultat. Tako i Duljaj, nekad izvanredan fudbaler i nadam se još uvek sjajan čovek. Opet, derbi je posebna utakmica, a čuda moguća. Partizan nije bez šansi, naprotiv. Mnoštvo iskusnih igrača u derbijima i internacionalnim utakmica ima, stoga, odigraće na suvo umeće. Klub da ne bi obrukali i, naravno, sebe - istakao je Gvozdenović.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: FK Partizan/Sandić foto

Spomenuo je i Miloša Milojevića, trenera Crvene zvezde.

- Tako izgleda, a ne mora da znači. Nije i naš trener "vau”, izuzev nešto iskusniji od Duljaja. Biće što bude, da ne mračim - zaključio je Gvozdenović.

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.