U KAKVIM ODNOSIMA SU VIDIĆ I PIKSI? Jedna stvar ide u prilog selektoru uprkos neuspehu na Mundijalu!
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

za sada ne mora da brine...

U KAKVIM ODNOSIMA SU VIDIĆ I PIKSI? Jedna stvar ide u prilog selektoru uprkos neuspehu na Mundijalu!

Dragan Stojković Piksi će biti na velikom ispitu tokom evropskih kvalifikacija

Objavljeno: 17:40h

Kandidat za predsednika FSS Nemanja Vidić je još jednom govorio o situaciji u srpskom fudbalu i planovima ukoliko pobedi u izbornoj trci, a dotakao se i statusa selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Legendarni as je prokomentarisao učinak srpskih fudbalera na Mundijalu u Kataru.

- Piksi je napravio uspeh samim odlaskom na SP ispred Portugala. Jeste razočaranje bilo u Kataru, ne prvo, ja sam bio deo razočaranja u nekim ranijim vremenima. Pozitivna stvar je bila što smo postigli najviše golova u grupi. Nije da ništa ne valja, samo treba da otvorimo oči i vidimo kakvi problemi dolaze. Elem, Piksi ima validan ugovor, evropske kvalifikacije počinju za 15 dana, svestan je sigurno problema iz Katara, da nismo imali balans između napada i odbrane i ne sumnjam da će obratiti pažnju. Stručni štab će se verovatno uključiti malo više u tu tematiku i pokušati da nađe rešenje. Gol u ekipi imamo. Samo fali balans. Očekujem da se plasiramo na Euro. Svakako će novi predsednik da razgovara sa Stojkovićem. Definitivno će imati mogućnost da se bavi samo fudbalom, samo A reprezentacijom, neće morati da razmišlja o mlađim kategorijama i politici Fudbalskog saveza. On je selektor i to treba da radi - rekao je Vidić za "Mozzartsport".

Nemanja Vidić
Nemanja Vidićfoto: Starsport©

Sa Piksijem je inače u dobrim odnosima...

- Nemam ja problem ni sa kim, sa svakim mogu da pričam, ali ne pričamo ovde o mojim odnosima sa Piksijem, Džajićem ili sa vama. Ovde pričamo o društvenom interesu.

Bivši kapiten Junajteda je otkrio šta mu je rekao legendarni ser Aleks Ferguson.

- Videli smo se se na utakmici u Barseloni. Čuo je da se kandidujem. Ferguson ima očinski stav prema svim bivšim fudbalerima koji su igrali u Junajtedu. Pitao me je da li može nekako da pomogne. Zahvalio sam se, ali sam rekao: Bira se predesednik FSS, ne Engleske. Ovo je moja borba. Našalili smo se malo. Super je, komunikativan, čini mi se da ima bolju memoriju nego ja. Seća se do sitnih detalja, mog prvog dolaska. Specifičan čovek.

(Espreso/Mozzartsport/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.