Toresu spašavali život zbog brutalnog starta! Najgori kiks Oblakove karijere, ali je Grizmanova raketa spasila stvar! (VIDEO)
Foto: Reuters

Primera, 25. kolo!

Toresu spašavali život zbog brutalnog starta! Najgori kiks Oblakove karijere, ali je Grizmanova raketa spasila stvar! (VIDEO)

Jorgandžije teško da će obezbediti plasman u Ligu šampiona pre samog kraja sezone, dok je Deportivo i desetu utakmicu zaredom u svim takmičenjima završio bez pobede, i nalazi se svega na bod od opasne zone
Objavljeno:

Novi kiks Atletiko Madrida, a prekid negativne serije za Deportivo la Korunju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Remi ove dve ekipe bio je najrealnija opcija - 1:1 (1:0).

Golove su postigli Florijan Andone u 13. minutu, posle velikog kiksa Jana Oblaka, koji nije uspeo lepo da izvede gol-aut, i Antoan Grizman u 68, na asistenciju Janika Fereire Karaska, a taj pogodak bio je pravo majstorstvo! Bomba sa 30 metara.

Jorgandžije teško da će obezbediti plasman u Ligu šampiona pre samog kraja sezone, dok je Deportivo i desetu utakmicu zaredom u svim takmičenjima završio bez pobede, i nalazi se svega na bod od opasne zone.

Inače, Fernando Tores je jedva izvukao živu glavu tokom prvog poluvremena, kada je bio žrtva katastrofalnog starta jednog od fudbalera Depora, pa su morali čak i da mu izvlače jezik iz grla!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Čarls Dženkins posle pobede Crvene zvezde nad Bambergom!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.