LALATOVIĆ SE NE SMIRUJE! Njegove reči će RAZBESNETI Delije!
Nenad Lalatović, Foto: Starsport©

ponovo pravi šou

LALATOVIĆ SE NE SMIRUJE! Njegove reči će RAZBESNETI Delije!

Temperamentni stručnjak ponovo ima komentar na suđenje

Objavljeno: 21:37h

Trener Mladosti GAT, Nenad Lalatović se pred meč sa Kolubarom osvrnuo na duel sa Crvenom zvezdu koji je završen rezultatom 4:2 u korist srpskog šampiona.

On je odmah nakon poraza reagovao, ali izgleda da još uvek ne može da se pomiri sa situacijom.

Posebno je pričao o situaciji sa Gelorom Kangom. Gabonac je tokom jedne situacije fauliran, on se tom prilikom izvervirao i udario protivnika.

Vezista crveno-belih je kažnjen žutim kartonom, a temperamentni stručnjak smatra da je zaslužio crveni.

Fudbaleri Mladosti GAT
Fudbaleri Mladosti GATfoto: Starsport©

- Možda je utakmica mogla da ode i u nekom drugom pravcu da je pokazan crveni karton Kangi, koji je udario pesnicom našeg igrača. Da se to desilo, možda bismo i pobedili, ali ne bih to dalje komentarisao. Odigrali smo fenomenalno prvo poluvreme, mislio sam da će nam Zvezda sigurno dati četiri, pet komada, ali smo im se suprotstavili na najbolji način. Igrači su pokazali da mogu da igraju protiv moćne Zvezde, koja je igrala u najjačem mogućem sastavu. A oni su prvi, a mi poslednji na tabeli... U prvom poluvremenu smo bili bolji, vodili sa 2:1, ali nažalost nismo uspeli da izdržimo. Nadam se da ćemo protiv Kolubare zabeležiti sva tri boda, koja bi nam mnogo značila za budućnost. Malo nam je nedostajalo i sreće u prethodnom periodu, ali verujem da će se ona okrenuti na našu stranu i da ćemo se sutra radovati - rekao je Lalatović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.