EVO ŠTA KOČI DOGOVOR BAHARA I ZVEZDE! Crveno-beli stavljeni pred svršen čin!
Barak Bahar, Foto: EPA/ABIR SULTAN

ili ovo ili ništa...

EVO ŠTA KOČI DOGOVOR BAHARA I ZVEZDE! Crveno-beli stavljeni pred svršen čin!

Izraelac diktira uslove

Objavljeno: 18:10h

Ono što je sigurno je da je izraelski trener Barak Bahar u pregovorima sa Crvenom zvezdom, a tamošnji mediji donose nove informacije.

Kako piše izraelski portal Sport5 Bahar je navodno stavio veto na dogovor sa Crvenom zvezdom u koju neće preći bez svojih najbližih saradnika, pomoćnika Gaja Carfatija, trenera golmana Gaja Vajsingera i kondicionog trenera Drora Šimšona, sa kojima srpski šampion navodno još nije postigao dogovor oko ličnih primanja.

Barak Bahar
Barak Baharfoto: EPA/TIAGO PETINGA

U pitanju su Barakovi ljudi od poverenja, koji ga prate još od Hapoel Ber Ševe i nije spreman da bez njih radi u novoj sredini. Takođe, od ranije je bilo poznato da Bahar nije želeo da produži aktuelni ugovor sa Makabijem iz Haife dok prethodno čitav stručni štab nije dobio povišice.

Izarealci pišu da vlada opšta euforija uoči gostovanja Makabija u Jerusalimu u subotu i da je jučerašnji trening Makabija iz Haife posetilo nekoliko stotina pristalica kluba, koji su podržali ekipu na putu ka novoj šampionskoj titulu i potom uzvikivali Baraku Baharu:"ostani, ostani".

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.