ZVEZDA NIJE IMALA "LUĐEG" TRENERA: Bivši stručnjak crveno-belih POJURIO SUDIJE pa iz žestoko napao! (VIDEO)
Rikardo Sa Pintu, Foto: Printscreen/Twitter/@LongBallFutebol

u elementu

ZVEZDA NIJE IMALA "LUĐEG" TRENERA: Bivši stručnjak crveno-belih POJURIO SUDIJE pa iz žestoko napao! (VIDEO)

Davio pomoćnika, hteo tuču sa protivničkim trenerima, navijačima, sudijama, vojskom...

Objavljeno:

Nenad Lalatović je verovatno najpoznatiji trener Superlige Srbije kada su u pitanju incidenti i temperamentne reakcije u poslednjoj deceniji, ali Crvena zvezda je imala još "eksplozivnijeg" stručnjaka na svojoj klupi, samo to tada nije pokazivao.

Rikardo Sa Pintu je posle epizode u Zvezdi 2013. godine vodio brojne klubove, ali se nigde nije zadržao, najviše zbog svog karaktera.

Portugalac je 2020. jedva izvukao živu glavu iz Brazila kad je strmoglavio Vaska da Gamu u drugu ligu, vratio se onda u domovinu pa sa Moreirensom izborio baraž za opstanak u Primeri. Tu nije vodio klub jer je maltene ušao u fizički sukob sa protivničkim navijačima, a svoje je huškao na pripadnike Nacionalne garde pa je čak podignuta kriminalna optužnica protiv njega.

Rikardo Sa Pintu
foto: Printscreen/Twitter/prznsoccer

Ubrzo se Sa Pintu obreo u Iranu gde vodi Esteglal, a već u oktobru je izazvao opšti haos na jednoj utakmici kada je želeo fizički obračun sa sudijom,

Mesec dana kasnije je davio svog pomoćnika, a februara ove godine ceo stručni štab protivnika je hteo da bije bivšeg napadača Sportinga pa je čak vojska morala da reaguje.

Sada je Rikardo Sa Pintu opet došao u centar pažnje u Iranu jer je na poluvremenu duela sa konkurentom za titulu, Persepolisom, potrčao ka sudijama, a onda ih besno izvređao.

Glavni arbitar Pajam Hajdari je samo odmahnuo rukom i nastavio put ka svlačionici, a raspaljeni Sa Pintu ga počastio dodatnim psovkama i besnim pogledom.

U nastavku je Esteglal primio gol i izgubio 0:1. Zasada je sa Sa Pintuom osvojio Superkup Irana.

Bonus video:

00:51

Proslava sto godina Radničkog

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.