TOTENHEM PONOVO OTPUSTIO TRENERA! Italijana menja isti čovek koji je seo na klupu umesto Murinja (FOTO)
Kristijan Stelini, Foto: Lindsey Parnaby / AFP / Profimedia

OTKAZ POSLE BRUKE

TOTENHEM PONOVO OTPUSTIO TRENERA! Italijana menja isti čovek koji je seo na klupu umesto Murinja (FOTO)

Danijel Levi, vlasnik i predsednik "pevaca" oglasio se zvaničnim saopštenjem

Objavljeno: 13:53h

FK Totenhem otpustio je Kristijana Stelinija posle poraza na gostovanju Njukaslu od 6:1, a posle 21. minuta bilo je 5:0 za "svrake."

Danijel Levi, vlasnik i predsednik "pevaca" oglasio se zvaničnim saopštenjem uz obaveštenje da će Italijana naslediti Rajan Mejson.

- Nedeljno izdanje protiv Njukasla potpuno je neprihvatljivo. Bilo je teško gledati. Možemo tražiti razloge za takvo izdanje, uprava, treneri i igrači svi moraju da preuzemu odgovornost, a na prvom mestu ja. Kristijan napušta svoju poziciju sa svojim stručnim štabom. On je došao u teškom trenutku i želim da mu se zahvalim na profesionalizmu i želimo mu sve najbolje. Rajan Mejson će ostati naš prvi trener. On odlično poznaje klub i igrače - poručio je između ostalog Danijel Levi.

Rajan Mejson je u istoj ulozi bio kada je odlazio Žoze Murinjo, a radio je kao privremeno rešenje do kraja sezone 2020/21.

Rajan Mejson
Rajan Mejsonfoto: Andrew Matthews / PA Images / Profimedia

Vodio je tim u finalu Liga kupa kada je izgubio 1:0 od Mančester sitija, a kasnije je bio u stručnom štabu Antonija Kontea i Kristijana Stelinija.

Navodno su fudbaleri podržali ideju oko Rajana Mejsona i odluku da se Danijel Levi zahvali Kristijanu Steliniju.

Bonus video:

02:14

SKANDALOZNO PONAŠANJE GOLMANA ARGENTINE! Bivši fudbaler Partizana: Zbog neprimerenog ponašanja SVE ZASLUGE MU PADAJU U VODU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.