BOMBA NA POMOLU: Bejl se vraća iz penzije i potpisuje za četvrtoligaša?
Geret Bejl, Foto: EPA/NEIL HALL

PRAVO NIOTKUDA

BOMBA NA POMOLU: Bejl se vraća iz penzije i potpisuje za četvrtoligaša?

Bejl je u odgovoru napisao "Zavisi na kom terenu..." i tagovao je organizatore Britanskog opena u golfu, čije je sedište u Sent Endruzu u Škotskoj

Objavljeno: 08:55h

Vlasnici fudbalskog kluba Reksam pozvali su nekadašnjeg velškog reprezentativca Gereta Bejla da se vrati iz penzije i zaigra za njihov klub.

Holivudski glumci Rajan Rejnolds i Rob Makelheni, u čijem je vlasništvu klub, su iskoristili činjenicu da im je Bejl čestitao na plasmanu u viši rang.

U odgovoru na Bejlovu video poruku, Makelheni je napisao na Tviteru: "Hej Garet Bejl, hajde da igramo golf, gde potpuno neću provesti četiri sata pokušavajući da te ubedim da se vratiš za još jednu magičnu sezonu".

Bejl je u odgovoru napisao "Zavisi na kom terenu..." i tagovao je organizatore Britanskog opena u golfu, čije je sedište u Sent Endruzu u Škotskoj.

Bivši fudbaler Totenhema i Real Madrida je pre tri meseca završio karijeru. On nikada nije igrao fudbal u nižim ligama i verovatno bi tražio veliku platu. Bejl je rođen u Kardifu u Velsu, odakle je i fudbalski klub Reksam.

Rejnolds i Makelheni su preuzeli Reksam kada je 2021. godine klub bio u teškoj situaciji i od tada su ga podigli. Klub je stekao finansijsku stabilnost i popularnost, a oni ga od tada oni na razne načine promovišu.

Obojica su u suzama dočekali kraj utakmice u subotu protiv Borem Vuda, koju je Reksam dobio sa 3:1 i automatski se iz Nacionalne lige plasirao u četvrtu englesku ligu - Ligu dva.

(Espreso/BETA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.