Užasavajući pokušaj iznude: Ocu Luke Jovića pretili da će mu sin završiti u invalidskim kolicima!

DRAMA U PORODICI IGRAČA ZVEZDE

Užasavajući pokušaj iznude: Ocu Luke Jovića pretili da će mu sin završiti u invalidskim kolicima!

Ucenjivači iz Loznice pokušali su da iznude određene svote novca od porodice jednog od najcvećih talenata srpskog fudbala
Objavljeno:

Strašna priča u srpskom fudbalu! Talentovani fudbaler Crvene zvezde Luka Jović našao se na meti kriminalaca iz Loznice koji su ucenjivali njegovog oca i pokušali da iznude novac pretnjama. Kako prenosi "Blic", loznička policija je u petak uhapsila glavnog osumnjičenog Miroslava J. (32) iz Klubaca kod Loznice koji je pretio Milanu Joviću da će mu "sin završiti u invalidskim kolicima".

Joviću senioru je najpre bio ukraden mobilni telefon i ucenjivači su prvo time pokušali da iznude manje novčane iznose od njega, ali im to nije uspelo pa su krenuli sa agresivnijim pristupom i pretnjama. Prvo je glavnu reč vodila majka uhapšenog koja je uz pomoć prijatelja tražila od Jovića manje svote novca. Policija je odmah bila obaveštena, ali nije bilo nikakve primopredaje, pa su zato pratili telefonske pozive. Ipak, kako pritisci iznuđivača nisu urodili plodom, odlučili su da pređu na konkretne pretnje, a tada je sve preuzeo na sebe Miroslav J.
- Tražio je od Milana da mu plati određenu svotu, jer "zna gde Luka stanuje", a kako bi potkrepio priču naveo je deo grada. Pretio mu je da ako ne donese novac njegov sin više nikada neće igrati fudbal i moći će da samo igra stoni tenis u invalidskim kolicima. Policija je te pretnje shvatila ozbiljno i pošto su već znali ko su osumnjičeni samo su pratili poziv odakle je stigao i u roku od pola sata on je uhapšen - naveo je izvor "Blica" iz policije. Protiv njih je podneta krivična prijava odmah i oni će biti pred sudijom koji će im odrediti pritvor, dok će policija preduzeti sve što je potrebno da zaštiti igrača koji je već dve sezone u žiži javnosti kao talenat oko koga se otimaju evropski velikani i nude ogroman novac za njega. (Espreso.co.rs / Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.