VELIKI UDARAC ZA JUVENTUS: Vlahović i Kostić su u njemu imali ogromnu podršku na terenu! (FOTO)
Fudbaleri Juventusa, Foto: EPA/Alessandro Di Marco

odlazak

VELIKI UDARAC ZA JUVENTUS: Vlahović i Kostić su u njemu imali ogromnu podršku na terenu! (FOTO)

Vraća se na mesto gde se igrački potpuno afirmisao

Objavljeno: 16:34h

Juventus u narednu sezonu ulazi značajno oslabljen. Jedan od najboljih fudbalera Bjankonera Anhel Di Marija defitnitivno je otišao iz Torina i dogovorio povratak u Benfiku.

Di Marija se vraća na La Luž posle 13 godina, odnosno na mesto gde se igrački afirmisao i započeo blistav put ka najvećim fudbalskim visinama osvajajući Ligu šampiona, titule prvaka sa sve krunom u Kataru kada je sa Argentinom pokorio planetu.

Hitri krilni napadač stigao je u Lisabon na potpis ugovora sa Benfikom na jednu sezonu, pa bi transfer trebalo da se ozvaniči u toku ove srede. Imao je more ponuda, od Inter Majamija i zova Lionela Mesija, preko Bliskog istoka kako bi uzeo dodatan novac, ali je Argentinac odlučio srcem i prelomio ponovo da obuče dres Benfike.

I vrati se na mesto odakle je počeo njegov put ka onome što sanja svaki klinac, preko Real Madrida, Mančester junajteda, Pari Sen Žermena, Juventusa i nazad u Lisabon. Da u 35. godini obnovi glad za trofejima, kojih ima čak 32. Sa Orlovima može do još veće brojke... Za razliku od Juventusa koji će morati da se pomiri sa velikim udarcem, a posebno naši Filip Kostić i Dušan Vlahović koji su u njemu imali veliku podršku na terenu kao jedni od retkih svetlih tačaka u prošloj sezoni.

BONUS VIDEO:

00:31

Dušan Vlahović zablistao na prvom meču za Juventus

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.