JEZA U BRAZILU: Pronađeno RASKOMADANO telo fudbalera (19), bivša devojka ga SVIREPO UBILA uz pomoć majke i očuha?!
Vinisijus Skulni (19) - čije telo obezglavljeno i raskomadano, Foto: Facebook/Espectador De Noticias

horor

JEZA U BRAZILU: Pronađeno RASKOMADANO telo fudbalera (19), bivša devojka ga SVIREPO UBILA uz pomoć majke i očuha?!

Nesrećni mladić je identifikovan po tetovažama

Objavljeno:

Jeziva vest stiže iz brazilskog fudbala, ne prvi put.

Desetodnevna potraga za fudbalerom koji je nestao 25. juna završena je tragičnim ishodom.

Telo Vinisijusa Skulnija (19), pronađeno je raskomadano i bez glave, a policija istražuje nekoliko opcija za koje se sumnja da su dovele do smrti mladog fudbalera.

Izvor iz Brazila prenose da je Vinisijusova bivša devojka Rubija Žojs de Oliver Luviseto (21) glavna osumnjičena za njegovu smrt, a pomogli su joj njena majka, očuh i još dva muškarca.

Fudbaler je došao u posetu, a ona ga je navodno ubila. Motivi za ovakav zločin su nepoznati, ali sve ukazuje na to su iza zločina stajali sentimentalni i strastveni motivi.

Bivša devojka je negirala optužbe, a policiji je rekla da je fudbaler upao u njenu kuću u Pindoti Pori, gradiću u Paragvaju koji se nalazi na granici s Brazilom.

NEKI OD NAJBRUTALNIJIH SLUČAJEVA NASILJA I BIZARNIH SPORTSKIH INCIDENATA U JUŽNOJ AMERICI

Pre deset godina, 2013, brazilski amaterski sudija Otavio Žordao da Silva u samoodbrani je izbo nožem fudbalera koji je potom preminuo, a njega su besni članovi porodice i navijači kamenovali pa rasparčali njegovo telo, a glavu nabili na kolac.

Iste godine je brazilski golman Bruno Fernandes de Souza uz pomoć prijatelja ubio trudnu ljubavnicu, raskomadao njeno telo i komade bacio psima.

Početkom 2021, glavni sudija utakmice četvrte lige je pred početak utakmice urinirao nasred terena.

Jedna potpuno bolesna priča dogodila se i u Kolumbiji. U bizarnom incidentu koji je zgrozio sve, fudbaler River Plejta, Migel Borha, rekao je da mu je na farmi koju poseduje u domovini "banda mladih i nadrogiranih ljudi" silovala - kravu!

Salvadorski fudbalski sudija Hose Arnoldo Amaja (63) podlegao je povredama zadobijenim u brutalnom napadu tokom utakmice na stadionu Toluka.

Avgusta 2022. navijači Palmeirasa su među sobom razotkrili pristalicu Flamenga. Strgli su odeću sa njega, više puta ga udarili jako po glavi dok je izbezumljeni čovek sa plačnim izrazom lica očevidno strahovao za svoj život.

Podsetimo, delovi tela fudbalera pronađeni su u saveznoj državi Mato Grodo do Sul, u reci Iguatema. On je 25. juna otišao na žurku sa prijateljima, a po izlasku je nestao.

Mediji u Brazilu prenose da su pronađeni samo delovi kuka, trupa i jedne butine, da se za ostatkom tela traga, a da je mladić identifikovan po tetovažama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.