EVO ŠTA SE DEŠAVA SA DIJABATEOM: Nenormalna stvar, posle svega progovorili i iz PARTIZANA!
Fuseni Dijabate, ilustracija, Foto: Starsport

nesvakidašnje

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA DIJABATEOM: Nenormalna stvar, posle svega progovorili i iz PARTIZANA!

Šta se to dešava sa Fusenijem Dijabateom?

Objavljeno:

Iščekuje se Fuseni Dijabate, ali njega nema pa nema. Kada će doći, to niko ne zna, pa ni Ivica Kralj.

Funkcioner Partizana je progovorio o situaciji sa kontroverznim igračem. Otkrio je da čak ni njegov agent ne zna šta se dešava.

"Nema nikakvih informacija i dalje. U kontaktu smo i sa njegovim agentom Majklom Silvestreom, ne javlja se ni njemu. Nenormalna stvar, ali šta da se radi", kaže sportski direktor Partizana Ivica Kralj za Mozzart Sport.

Dijabateu ovo nije prvi put da se ispunjava ugovorne obaveze, u martu se sa velikim zakašnjenjem vratio sa reprezentativne pauze, ali su mu tada u klubu ispad oprostili. Hoće li mu vrata kluba i ovog puta biti otvorena ukoliko se predomisli i vrati se, budući da je ekipa u međuvremenu već dovela pojačanje na krilnoj poziciji.

Fuseni Dijabate na utakmici sa Vojvodinom
Fuseni Dijabate na utakmici sa Vojvodinomfoto: Starsport©

"Ne znamo ni da li će se vratiti. Disciplinski postupak je pokrenut, sad šta dalje, kako, to je situacija u kojoj nismo bili nikad. Baš onako čudno nešto, tako da ćemo videti kako će se odvijati. Dakle, ni plus ni minus u odnosu na situaciju od pre 20 dana."

Slučaj Nemanje Jovića takođe muči čelnike beogradskog kluba. Njega takođe nema u Sloveniji, mada iz drugih razloga, jer je tužio klub zbog neisplaćenih dugovanja.

"Ista situacija i sa njim. Opet kažem, ja sam ubeđen da može to nekako da se reši, da je možda sa njegove strane bilo nekog nesporazuma", optimističan je Kralj.

Jović će, tvrdi sportski direktor crno-belih, moći da se priključi timu ukoliko se situacija reši i odnosi izglade.

"Uvek za svakoga ima mesta u timu, suludo je to i pričati, to je dete Partizana. Malo je situacija čudna, da se to desi tako, ali o tom - potom. Daj Bože da se desi promena, pa ćemo lako uvek razgovarati i dogovarati šta je najbolje za klub pre svega."

Bonus video:

00:14

Grobari na rukometnom meču Partizan - Vojvodina

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.