TRANSFERI (30. jul): Liverpul "spasava" Mbapea, Sen-Maksiman napustio Njukasl!
Foto: AP Photo Kin Cheung AP, EPA ADAM VAUGHAN EPA, EPA Daniel Hambury EPA, AP PhotoJon Super, AP Photo Dave Thompson AP

letnji prelazni rok

TRANSFERI (30. jul): Liverpul "spasava" Mbapea, Sen-Maksiman napustio Njukasl!

Objavljeno: 23:49h
Završeno
08:57h

U blogu Espresa pratite najznačajnije fudbalske transfere i glasine za 30. jul.

18:34h

Alan Sen-Maksiman je napustio Njukasl i postao novi fudbaler Al Ahlija.

13:35h

Mančester Junajted pregovara sa Fjorentinom oko angažovanja Sofijana Amrabata.

13:32h

Sadio Mane ima zakazan medicinski pregled u Al-Nasru u ponedeljak veče, nakon čega bi trebalo da postane saigrač Kristijana Ronalda i Marcela Brozovića.

U Bajernu su ranije najavili kraj Senegalčevog boravka u Minhenu posle samo jedne sezone.

10:24h

Kilijan Mbape je leta 2022. dao reč Pari Sen Žermenu da neće otići iz kluba bez obeštećenja, ali je spreman da uradi baš to.

Kapiten Francuske je odbio novi ugovor i želi da kada mu postojeći istekne jula 2024. pređe u Real Madrid kao slobodan igrač i pritom inkasira jake bonuse.

Zbog toga je predsednik PSŽ-a Naser Al-Kelaifi stavio Mbapea na transfer listu, a brzo je stigla basnoslovna ponuda kolega Arapa - Al-Hilal je ponudio 300 miliona evra Parižanima, odnosno 200 miliona brzonogom napadaču za samo jednu sezonu.

PSŽ je to prihvatio, ali Mbape nije.Za mnoge najbolji igrač sveta se nije ni pojavio na razgovoru sa delegacijom koja je stigla u Pariz na pregovore.

"Sveci" su zato odstranili Mbapea iz ekipe, a spas mu nudi Liverpul. Redsi su spremni da ga dovedu na pozajmicu (i plaćaju) tokom naredne sezone, a onda može u Real.

Ovo bi verovatno odogovaralo Kilijanu, ali ne PSŽ-u...

10:18h

Defanzivac Vojvodine, Uroš Vitas (31), koji se sporazumno rastao sa novosadskim klubom, karijeru nastavlja na Bliskom istoku i to u Dubaiju.

Srpski štoper je sinoć postigao dogovor i potpisao dvogodišnji ugovor (1+1) sa ekipom Emirejtsa.

09:02h

Al-Hilal se, nakon što ih je odbio Kilijan Mbape, okrenuo Viktoru Osimenu, najboljem strelcu Serije A koji je bio najzaslužniji igrač za Napolijevo osvajanje titule.

08:58h

Bajern je spreman da izdvoji 75 miliona funti za Harija Kejna, što smatraju previše za igrača koji će sledećeg leta biti slobodan.

Predsednik Totenhema, Danijel Levi, pak traži obeštećenje bliže 90 miliona funti iako bi mogao sledećeg leta da ostane bez najboljeg igrača za džabe.

08:57h

U blogu Espresa pratite najznačajnije fudbalske transfere i glasine za 30. jul.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.