POTVRĐENA SAZNANJA ESPRESA! Milivojević neće u Zvezdu, blizu dogovora sa novim klubom (FOTO)
Luka Milivojević, Foto: Dalton Bowden / Shutterstock Editorial / Profimedia

TROGODIŠNJI UGOVOR!

POTVRĐENA SAZNANJA ESPRESA! Milivojević neće u Zvezdu, blizu dogovora sa novim klubom (FOTO)

Verovatno budući poslodavci pristali su da Luki ispune finansijske zahteve, a sada se čeka konačan odgovor iskusnog veziste

Objavljeno:

Luka Milivojević (32) ovog leta napustio je Kristal palas čiji je bio kapiten posle šest godina, ali i dalje nije našao novi klub.

Pisalo se o povratku u Olimpijakos i Crvenu zvezdu, a kako je portal Espreso ranije prvi preneo svoja saznanja, od dolaska na Marakanu nema ništa.

1 / 24 Foto: AP

Nekadašnji reprezentativac Srbije pregovara sa Istanbul Bašakšehirom već neko vreme, a turski klub pristao je da ispuni finansijske zahteve našeg asa.

Sada se čeka konačan odgovor iskusnog veziste kojem je ponuđen trogodišnji ugovor, a interesovanje za njega pokazali su i timovi iz Italije i Španije.

Luka je karijeru počeo u Radničkog iz rodnog Kragujevca, a potom je igrao za Rad, Crvenu zvezdu, Anderleht, Olimpijakos i pomenuti Kristal palas.

Miliojević je osvojio Kup Srbije sa Crvenom zvezdom u sezoni 2012/13, a sa Anderlehtom titulu i Superkup u sezoni 2013/14.

Luka Milivojević (levo) u dresu Crvene zvezde
Luka Milivojević (levo) u dresu Crvene zvezdefoto: Starsport©

Duplu krunu podigao je sa Olimpijakosom sezonu kasnije, a u sezoni 2015/16 odbranio je samo šampionski tron u nacionalnom prvenstvu.

Upisao je 38 nastupa i jedan pogodak u dresu "orlova" i igrao je na Svetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji, a dve godine kasnije se povukao.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.