TRANSFERI (4. avgust): Gvardiol KONAČNO u Sitiju, Bajern dao rok Totenhemu, SMS dobio zamenu
Foto: AP Photo Kin Cheung AP, EPA ADAM VAUGHAN EPA, EPA Daniel Hambury EPA, AP PhotoJon Super, AP Photo Dave Thompson AP

Letnji prelazni rok

TRANSFERI (4. avgust): Gvardiol KONAČNO u Sitiju, Bajern dao rok Totenhemu, SMS dobio zamenu

Objavljeno: 23:26h
Završeno
08:11h

U blogu Espresa pratite najznačajnije fudbalske transfere i glasine za 4. avgust.

20:22h

Amerikanac Junus Musa novi je fudbaler Milana.

19:35h

Andre Onana je napustio Inter i otišao u Mančester junajted, a sada su mu Neroazuri pronašli zamenu. Novi golman milanskog velikana postaće doskorašnji čuvar mreže Bajerna Jan Zomer.

17:41h

Totenhem ima novo pojačanje. U pitanju je defanzivac Volfsburka Miki van de Ven. On u Severni London stiže u transferu vrednom 50.000.000 evra.

15:07h

Nastavlja se saga oko Harija Kejna! Britanski Telegraf piše da je Bajern dao rok Totenhemu da se do večeras izjasni oko svog najboljeg igrača.

14:50h

Francuski fudbaler i dosadašnji igrač Monaka Aksel Disasi potpisao je šestogodišnji ugovor sa Čelsijem, saopštio je taj premijerligaš. Po navodima britanskih medija, transfer je vredan 45 miliona evra.

14:12h

Mančester Junajted je sve završio oko dovođenja Rasmusa Hejlunda iz Atalante. Danac će u subotu biti predstavljen kao novo pojačanje.

13:13h

Barselona se našla u velikom problemu jer još nije registrovala Ilkaja Gundoana!

Za to imaju vremena do 12. avgusta, pa se ipak očekuje da "mađioničar" Đoan Laporta pronađe sponzore i novac neophodan za pokrivanje dugova, inače će Nemac turskog porekla raskinuti ugovor.

10:24h

Srpski golman Đorđe Petrović pokušava da izdejstvuje transfer u Premijer ligu pa je stupio u štrajk u Nju Inglendu koji ne želi da ga se odrekne.

Petrovića želi Notingem Forest koji je ostao bez najboljeg igrača Kejlora Navasa čim se iskuni kostarikanski golman vratio u PSŽ iz kog je bio pozajmljen.

Đorđe Petrović
foto: Anthony Nesmith / Zuma Press / Profimedia

"Šumari" kao metu sem Petrovića imaju i rezervnog golmana Arsenala koji bi mogao da napusti "Emirejts" ako stigne David Raja iz Brentforda.

09:04h

Trener Pari Sen Žermena, Luis Enrike, brzo je negirao glasine da već razmišlja da napusti klub zobg sukoba sa saradnicima.

Španac je na Instagramu napisao "Svi za jednog, jedan za sve", a na konferenciji za medije saopštio da su glasine čista glupost i potpuno neprimerene.

09:03h

Frank Kesie je blizu transfera iz Barselone u Al-Ahli.

08:23h

Mančester Junajted će pokušati da dovede vezistu Bajerna, Leona Gorecku.

08:14h

Joško Gvardiol će danas konačno potpisati za Mančester Siti.

Šampion Evrope i Engleske je u četvrtak sve dogovorio sa RB Lajpcigom i hrvatski štoper će ovg prepodneva proći medicinske preglede pa potpisati ugovor sa Sitijem.

08:11h

U blogu Espresa pratite najznačajnije fudbalske transfere i glasine za 4. avgust.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.