KIKSNULI U PRVOM KOLU, SADA IH ČEKA NAJTEŽI ZADATAK: Samo su u jedno sigurno protiv Crvene zvezde
Dragan Perišić, Foto: Starsport

pakleni izazov

KIKSNULI U PRVOM KOLU, SADA IH ČEKA NAJTEŽI ZADATAK: Samo su u jedno sigurno protiv Crvene zvezde

Trener kruševačkog tima je naveo da se nada da je njegova ekipa naučila lekciju

Objavljeno: 15:47h

Trener fudbalera Napretka Dragan Perišić rekao je da njegova ekipa protiv Crvene zvezde ima pravo da veruje da može da se odupre na kvalitetan način.

Utakmica drugog kola Superlige na programu u subotu od 20.05 na stadionu "Rajko Mitić".

- Posle prvog, neočekivanog poraza na našem terenu (od Železničara), gostujemo Crvenoj zvezdi. Ono što je sigurno, motiv neće izostati. Znamo šta treba da uradimo, kako bi se na kvalitetan i organizovan način pokazali našu snagu - rekao je Perišić. - Analizirali smo ekipu Crvene zvezde i jasno uvideli ono što rade vrlo kvalitetno, a to je konstantan pritisak na loptu, odnosno presing i na prvom mestu će nam biti kako da se odupremo tome i na koji način da prebacimo loptu, odnosno težište igre iza njihovih leđa - rekao je Perišić.

Trener kruševačkog tima je naveo da se nada da je njegova ekipa naučila lekciju posle poraza od Železničara na startu nove superligaške sezone.

Zvezda - Napredak
Zvezda - Napredakfoto: Starsport©

- Verujem da će igrači, kao grupa, u utakmici protiv izuzetnog domaćina, dati maksimum. Sa nestrpljenjem čekamo beogradski meč, svesni snage ultra kvalitetnog rivala, ali imamo pravo da verujemo da možemo da se odupremo na kvalitetan način ako svako preuzme odgovornost za svoju ulogu na terenu - zaključio je Perišić.

Fudbaler Napretka Filip Krstić je rekao da je njegova ekipa svesna kvaliteta koji Crvena zvezda ima "u svakoj liniji tima", ali je istakao da to ne znači da u Beograd dolaze sa "belom zastavom".

- Moramo da verujemo u sebe, budemo disciplinovani i da pokažemo reakciju u odnosu na prošlu utakmicu. Malo je igrača koji imaju privilegiju da igraju na Marakani, pa je ovo prilika i da uživamo na terenu i pokažemo se u najboljem svetlu - rekao je Krstić.

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.