MILIONI U SUBOTICI: Rekordan transfer Spartaka!
Srđam Hristić, Foto: Starsport

svaka čast

MILIONI U SUBOTICI: Rekordan transfer Spartaka!

Veliki posao odradio je Spartak iz Subotice na letnjoj transfer pijaci

Objavljeno:

Spartak iz Subotice ostvario je rekordnu zaradu prilikom transfera jednog igrača.

Srđan Hristić je postao novi fudbaler Hekena, a timu iz Vojvodine na račun će na ime obeštećenja leći čak 1.500.000 evra, a uz to "Golubovi" će imati i 15% od naredne prodaje pomenutog igrača.

Hristić se već predstavio švedskim medijima, koji su ga opisali kao mladog i darovitog igrača koji iza sebe ima 50 odigranih mečeva i deset golova u elitnom rangu takmičenja.

Sa šampionom Švedske potpisao je ugovor na četiri i po godine.

- Mislim da je ovo korak napred u kojoj karijeri i nadam se da ću ispuniti očekivanja judi u klubu. Video sam da ovde ima vrlo dobrih i kvalitetnih igrača i dobrih rezultata. Ovaj klub ima najbolje uslove za razvoj igrača u Švedskoj - izjavio je Hrstić za švedske medije.

Sportski direktor Hekena Martin Erikson je izneo niz komplimenata na račun srpskog fudbalera.

- Srđan Hrstić je napadač koji ima i brzinu i snagu i koji je već odigrao nekoliko sezona u najjačem rangu srpskog fudbala. Bio je strelac u prethonom kolu tamošnje lige i spreman je da odmah uskoči u tim i pomogne nam u nastavku sezone - rekao je Erikson.

Heken je trenutno drugi u ligi sa bodom manje i utakmicom manje od Elfsborga a nedavno je u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminisan od ekipe Ki Klaksvik sa Farskih Ostrva.

Klub je nedavno prodao svog najboljeg napadača Benija Traorea u Šefild Junajted za četiri miliona evra, a Hrstić stiže kao zamena za ovog golgetera.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.