TRANSFERI (7. avgust): Čelsi i Juventus ponovo za pregovaračkim stolom - Francuzi konkretizovali ponudu za Matića
Foto: AP Photo Kin Cheung AP, EPA ADAM VAUGHAN EPA, EPA Daniel Hambury EPA, AP PhotoJon Super, AP Photo Dave Thompson AP

letnji prelazni rok

TRANSFERI (7. avgust): Čelsi i Juventus ponovo za pregovaračkim stolom - Francuzi konkretizovali ponudu za Matića

Objavljeno: 00:29h
Završeno
07:08h

U blogu Espresa pratite najznačajnije fudbalske transfere i glasine za 7. avgust.

21:01h

Benfika nije dugo čekala da nađe zamenu za golgetera Gonsala Ramosa. Odlučili su se Orlovi da dovedu napadača Fiorentine Artura Kabrala.

16:37h

Srpski fudbaler Nemanja Matić je na meti Rena, a sada su se pojavila i konkretne informacije. Kako piše Korijere delo Sport francuski klub nudi isusnom vezisti ugovor na 2+1 godinu sa platom od 3.000.000 evra. Roma s druge strane traži 8.000.000 evra na ime obeštećenja.

16:34h

Kako pišu pojedini mediji Čelsi i Juventus zakazali su novu rundu pregovora oko razmene Dušana Vlahovića i Romelua Lukakua, iako je navodno Maurisio Poketino rekao da mu srpski napadač nije neophodan za narednu sezonu.

11:29h

Mančester Junajted pokušava da pronađe dogovor sa Real Sosijedadom koji je zainteresovan za njihovog vezistu Donija fan de Beka.

Ujedno, "Crvene đavole" će sigurno napustiti Fred, a planiraju da posle ovih transfera krenu po Sofijana Amrabata iz Utrehta.

10:49h

Srpski napadač Dušan Vlahović bi mogao put Nemačke, pošto je minhenski Bajern odustao od angažmana Harija Kejna i okrenuće se dovođenju asa Juventusa, piše "Tutosport".

09:12h

Saudijci ne staju. Al-Ahli se sprema da ponudi Liverpulu 60 miliona evra za Mohameda Salaha, a Egipćaninu 90 miliona godišnje!

Uzdaju se i u njegovu želju da igra u muslimanskoj zemlji, što je imalo ulogu u dovođenju Karima Benzeme u Al-Itihad.

09:09h

Bernardo Silva je navodno već rekao treneru Mančester Sitija Pepu Gvardioli da želi da napusti klub i pređe u Barselonu.

08:54h

Za razliku od Gorecke, Juventus je izašao iz trke za Žan-Klerom Todiboom pa je Mančester Junajted favorit za dovođenje štopera Nice, ali tek ako Hari Megvajer ode.

07:10h

Juventus je zainteresovan za vezistu Bajerna Leona Gorecku, prenosi Skaj Nemačka.

Isti izvor je pre tri dana najavio da i Mančester Junajted želi nemačkog reprezentativca.

07:08h

U blogu Espresa pratite najznačajnije fudbalske transfere i glasine za 7. avgust.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.