"VRUĆINA ĆE BITI TEŽI RIVAL OD SABAHA!" Azerbejdžanski Srbin upozorava Partizan (FOTO)
Igor Duljaj, trener Partizana, Foto: FOTO: FK Partizan

"nema favorita"

"VRUĆINA ĆE BITI TEŽI RIVAL OD SABAHA!" Azerbejdžanski Srbin upozorava Partizan (FOTO)

Tradicija, istorija i iskustvo u Evropi je na strani Partizana, ali nikako ne bih otpisivao Sabah, rekao je bivši fudbaler Nefčija, Gabale, Kazara i Gabale

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana otputovali su u Baku gde će u četvrtak od 18 časova gostovati Sabahu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: Starsport©

O utakmici u Azerbajdžanu govorio je Branimir Subašić, Srbin koji je igrao za ovaj nacionalni tim od 2007. do 2013. godine.

- Pratim „jednim okom” fudbal u Azerbejdžanu i dan danas. Često me zovu novinari i ljudi iz Azerbejdžana, tako da sam u toku sa dešavanjima. Fudbal napreduje svake godine, o tome svedoči Karabag koji već deceniju igra u evropskim takmičenjima. O Sabahu ne znam mnogo, ali sigurno se radi o dobroj ekipi čim su uspeli da ostvare drugo mesto u ligi prošle sezone i izbore Evropu - rekao je Subašić.

Branimir Subašić (levo) na utakmici Azerbejdžana i Rusije
Branimir Subašić (levo) na utakmici Azerbejdžana i Rusijefoto: EPA/Yuri Kochetkov

Nekadašnji igrač Nefčija, Gabale, Kazara i Karabaga ističe da ne bi mogao da dodeli ulogu favorita ni Sabahu ni Partizanu.

- Nisam mnogo pratio Partizan, znam da je dobro startovao u šampionatu, a videćemo kako će proći protiv Sabaha. Tradicija, istorija i iskustvo u Evropi je na starni Partizana, ali nikako ne bih otpisivao Sabah. Ne znam kakav bi ishod mogao da bude i mene zanima ko će da prođe u narednu rundu. Vrućina će biti teži rival od Sabaha - zaključio je Subašić u razgovoru za Sportski žurnal.

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.