GOTOVO, MLADI OFANZIVAC RASKINUO UGOVOR SA PARTIZANOM: Momentalno je pronašao KLUB U INOSTRANSTVU!
Nikola Terzić raskinuo ugovor sa Partizanom, Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

ODLAZAK

GOTOVO, MLADI OFANZIVAC RASKINUO UGOVOR SA PARTIZANOM: Momentalno je pronašao KLUB U INOSTRANSTVU!

Nikola Terzić je zatražio i dobio raskid sa Partizanom, pa će danas ili sutra otputovati u Izrael na lekarske preglede i završne pregovore

Objavljeno:

Partizan je ostao bez još jednog igrača, Nikola Terzić je raskinuo ugovor sa klubom i ide u inostranstvo, saznaje "Telegraf".

Prelazni rok u Srbiji je okončan u petak uveče, ali još uvek postoje zemlje u kojima je “pijaca” na snazi i tu činjeicu je iskoristio krilni napadač Partizana – Nikola Terzić da napusti crno-bele i okuša se u Izraelu.

Terzić je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom iz Humske i karijeru nastavlja u drugoligašu iz pomenute zemlje Hapoelu Um al-Fahmu, sa kojim će potpisati trogodišnji ugovor (1+2 godine), saznaje Telegraf.

Nikola Terzić raskinuo ugovor sa Partizanom i odlazi u Izrael
Nikola Terzić raskinuo ugovor sa Partizanom i odlazi u Izraelfoto: Starsport©

Još pre početka letnjih priprema, Terzić je u Partizanu označen kao prekobrojan, po povratku sa pozajmice iz turskog drugoligaša Bandirmaspora, ali je trener Igor Duljaj želeo da mu pruži mogućnost da eventualno promeni svoju sudbinu na pripremama u Sloveniji.

Ipak, status mu se nije promenio, jer su crno-beli odlučili da pored starosedeoca Kvinsija Meniga, odnosno Ksandera Severine i Alda Kalulua, koji su angažovani u prelaznom roku, priliku pruže svojoj deci iz omladinske škole – Janku Jevremoviću i Nemanji Trifunoviću.

Otuda je Terziću predočeno da je najbolje za njega da pronađe bolju sredinu, kako ne bi gubio vreme bez igračkih minuta i bilo je priče i mogućnosti da se tokom trajanja prelaznog roka u Srbiji igrač okuša u Radničkom iz Kragujevca, IMT ili Radniku.

Nikola Terzić odlazi u izraelski Hapoel
Nikola Terzić odlazi u izraelski Hapoelfoto: Starsport

Ipak, do dogovora sa pomenutim klubovima nije došlo, te je mladi fudbaler ostao “ni na nebu ni na zemlji” kada je prelazni rok okončan, ali se javio tračan nade iz pomenutog Hapoela Um al-Fahma, koji je poželeo da angažuje Terzića.

Mladi fudbaler je zatražio i dobio raskid sa Partizanom, pa će danas ili sutra otputovati u Izrael na lekarske preglede i završne pregovore. Terzić je u Partizan stigao februara 2021. godine, iz redova IMT, ali kao igrač Čukaričkog i isprva nije dobijao priliku, te je tek u drugoj godini mandata trenera Aleksandra Stanojevića imao solidnu ulogu kao bonus fudbaler.

Ipak, u protekloj sezoni je više nije bio bonus, pa mu je i uloga smanjena, pa se od zime obreo u Turskoj, gde takođe nije bio standardan.

Za crno-bele je u dve i po sezone odigrao 48 mečeva, postigao sedam golova i upisao tri asistencije...

Bonus video:

00:16

Partizan na zagrevanju

(Espreso/Telegraf/Z.I)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.