SKANDAL SVETSKIH RAZMERA TRESE HRVATSKU: Ko je huligan kog je Dinamo Zagreb KRIŠOM evakuisao iz Atine posle ubistva
Foto: EPA/Daniel Kasap

šokantno

SKANDAL SVETSKIH RAZMERA TRESE HRVATSKU: Ko je huligan kog je Dinamo Zagreb KRIŠOM evakuisao iz Atine posle ubistva

Ovo bi moglo da napravi ozbiljne probleme ekipi kao što je Dinamo

Objavljeno:

Užasna tragedija koja se dogodila u avgustu u Atini, kada je 29-godišnji navijač AEK-a, Mihalis Kacuris, ubijen u masovnoj tuči pred utakmicu između AEK-a i Dinama iz Zagreba, i dalje potresa sportsku javnost.

Još uvek nije pronađen ubica ovog mladića, a novi detalji ovog slučaja bacaju svetlo na sumorne događaje koji su se odvijali oko tog tragičnog događaja.

Hrvatski magazin Nacional iznosi tvrdnje da Dinamo, čuva jednu tajnu koja se tiče ovog slučaja. Prema informacijama iz izvora bliskih čelnicima Dinama, klub se mesecima suočavao s brigom o tome da bi informacije o "slepom putniku" mogle procuriti u javnost.

Navijači Dinama iz Zagreba, Bad Blue Boys, Bed Blu Bojs, Bed blu bojs, Bed Blu Bojsi, Bed blu bojsi
foto: Angelos Tzortzinis / AFP / Profimedia

Detalji o ovom slučaju su šokantni. Kako Nacional izveštava, Dinamova delegacija je otputovala u Grčku s 64 člana, ali se iz Atine vratila s 65. Naime, taj "slepi putnik" je navodno bio član "Bed blu bojsa", a članovi Dinamove delegacije su mu dali Dinamovu odeću i smestili ga na čarter let za Zagreb.

Ovaj "slepi putnik" je identifikovan kao Dino Kordić, sin Željka Kordića, službenika i poslanika u Skupštini Dinama. Prema Nacionalu, Kordić je kontaktirao prvu damu Dinama, Vlatku Peras, iz Atine, nakon čega je poslala dva čoveka da ga preuzmu. Ovo je, kako tvrdi magazin, potvrdio i sam Kordić u izjavi policiji.

Pre nego što su ga pokupili, Kordić se sakrio u grmlju nakon masovne tuče, stvarajući scenu koja izgleda kao iz filma.

Ovaj slučaj i dalje ostaje misterija, a dok se trag tragove Kacurisovog ubiće, javnost ostaje zapanjena i zapitana nad složenim događajima oko ove tragične smrti.

Bonus video:

01:27

Grobari protestuju protiv uprave

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.