NAVIJAČ PREMINUO NA TERENU! Ostali sa tribina seli na travu i tražili hitnu pomoć (VIDEO/FOTO)
Stadion Lejton Orijenta, Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

TUGA U ENGLESKOJ

NAVIJAČ PREMINUO NA TERENU! Ostali sa tribina seli na travu i tražili hitnu pomoć (VIDEO/FOTO)

Pristalica domaćih nažalost je izgubio život od posledica srčanog udara

Objavljeno: 13:25h

Navijač Lejton Orijenta tragično je preminuo posle hitne medicinske akcije tokom utakmice protiv Linkoln sitija u publici, a ishod je bio tragičan.

Utakmica trećeg ranga engleskog fudbala prekinuta je u utorak u 84. minutu pri vođstvu domaćina od 1:0.

Pre nego je meč stao, navijači su upali na teren i sedeli na travi u pokušaju da se susret zaustavi kako bi navijač dobio medicinsku pomoć.

Oba tima povučena su sa terena, a pristalica domaćih koji je reanimiran sa strane na terenu nažalost je preminuo posle srčanog udara.

- Pozvani smo juče u 21:28 zbog izveštaja da se nekoj osobi nije dobro u fudbalskom klubu Lejton Orient, na Brizbejn Roudu. Poslali smo brojne resurse na lice mesta, uključujući službenika za reagovanje na hitne slučajeve, dva medicinska radnika u automobilima za brzo reagovanje i ekipu hitne pomoći. Naš prvi lekar je stigao za otprilike četiri minuta. Pomagali smo jednom čoveku na licu mesta, ali na žalost, uprkos svim naporima naših timova, kasnije je proglašen mrtvim - rekao je portparol londonske hitne pomoći za Indipendent.

Na društvenim mrežama oglasio se i Lejton Orijent.

- Utakmica u utorak protiv Linkoln sitija je prekinuta zbog akcije hitne medicinske pomoći na istočnoj tribini Brizbejn Rouda. Misli svih u fudbalskom klubu Lejton Orijent su sa pojedincima koji su najbliži i njihovim najmilijima u ovom teškom trenutku. Klub bi želeo da se zahvali svim navijačima koji su večeras prisustvovali Brizbejn Roudu na razumevanju i saosećanju tokom veoma teške situacije - piše u poruci Lejton Orijenta.

Bonus video:

00:09

Jeziva scena, dvojica muškaraca igraju fudbal na groblju Lešće

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.