VELIKE PROMENE U UPRAVI SUPERLIGAŠA: Legenda Crvene zvezde podnela ostavku!
Ivan Adžić, Foto: Starsport©

potresi u vrhu

VELIKE PROMENE U UPRAVI SUPERLIGAŠA: Legenda Crvene zvezde podnela ostavku!

Proslavljeni fudbaler odlazi nakon razilaženja sa saradnicima

Objavljeno:

Ivan Adžić je doneo tešku odluku da podnese ostavku na poziciju sportskog direktora u FK Želežnicar Pančevo.

Na početku sezone, ekipa iz Pančeva je bila senzacija Superlige, no kasnije su se suočili s ozbiljnom krizom rezultata te se trenutno nalaze na dnu tabele. Klub je čak tri puta promijenio trenere, nakon Predraga Rogana i Aleksandra Linte, a od ponedjeljka je ekipu preuzeo Nenad Mijailović. U svetlu ovih izazova, Ivan Adžić je preuzeo odgovornost za situaciju i odlučio se povući iz kluba.

Espreso u celosti prenosi izjavu Ivana Adžića:

- Da istina je, odlazim! Pre tačno godinu ipo dana prihvatio sam funkciju sportskog direktora FK Železničar Pančevo. U tom trenutku sam imao ispred sebe veliki izazov i samo jedan cilj, a to je uvesti Želju u superligaše prvi put u istoriji Pančeva! Zajedničkim snagama uspeli smo u tome i zbog toga sam ponosan i srećan. Ono što sam odmah rekao i stojim iza toga: “lakše je ući u Superligu, nego u njoj opstatiti”. Ulaskom u Superligu odgovornost je još viša, te je profesionalni i strateški pristup u radu sa timom potrebno podići na još viši nivo - napisao je Ivan Adžić, a potom otkrio razloge svoje ostavke

- Kako se sadašnje aktivnosti i odluke uprave kluba i moje viđenje superligaša ne poklapaju i zato odlazim iz kluba! Ono što želim da kažem je da sam u Pančevu stekao mnogo prijatelja, sarađivao sa divnim ljudima, trenerima, momcima, odnosno igračima iz kluba o kojima imam samo reči hvale. Želim im sreću u daljem radu.

Ivan Adžić bio je od 2009. do 2011. sportski direktor FK Crvena zvezda. Na mesto prvog operativca Železničara stigao je u avgustu 2022. i uspeo da uvede klub u Superligu Srbije.

Bonus video:

01:06

Delije razvile transparent

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.