MAMIĆ IZNERVIRAO HRVATE I IZAZVAO GNEV: Umesto da gleda derbi Dinamo-Hajduk, on je otišao na koncert SRPSKOG benda!
Foto: Beta

prioriteti

MAMIĆ IZNERVIRAO HRVATE I IZAZVAO GNEV: Umesto da gleda derbi Dinamo-Hajduk, on je otišao na koncert SRPSKOG benda!

Neki bi želeli da ga ponovo vide u Dinamu, ali...

Objavljeno:

Zdravko Mamić izazvao je nelagodu među Hrvatima nakon što je priznao da nije gledao važan fudbalski derbi između Hajduka i Dinama.

Još više je pogoršao situaciju kada je otkrio da je umjesto toga bio zauzet pripremajući se da gleda koncert poznatog srpskog benda "Garavi sokak" koji je nastupao u Novom Sadu.

Zdravko Mamić je kontaktiran od strane zagrebačkog novinara Andreja Maksimovića, koji je jedan od autora knjige "Sinovi", a u razgovoru se prisetio i preminulog Ćire Blaževića.

- Uverava me da ga derbi uopšte nije zanimao i da je u trenutku utakmice gledao snimak koncerta Garavog sokaka u Novom Sadu. Čak se i snimao dok je gledao taj koncert - rekao je Maksimović za "Večernji list" o razgovoru s Mamićem.

Aktualni Dinamo iz Zagreba se ove sezone nalazi daleko od vremena kada je Mamić bio na čelu kluba. Loši rezultati u domaćem prvenstvu, kao i u Ligi konferencije, doveli su do smene Darija Šimića s pozicije predsjednika kluba.

To je potaknulo neke funkcionere Dinama da izraze želju za povratkom popularnog Maminja. Međutim, zbog optužbi za finansijske nepravilnosti, Mamić se nalazi u egzilu u Bosni i Hercegovini, što komplikuje njegov povratak na upravljačke pozicije u klubu.

Bonus video:

01:41

ĆIRO JE PRVAK SVETA DA TI GA ME..E DA NE OSETIŠ: Mamić ekspresno odgovorio na Blaževićeve optužbe (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.