TOTENHEM JE SITIJEV KRIPTONIT: Gvardiola ne ume protiv Sparsa, Kuluševski u 90. pogodio za remi!
Dejan Kuluševski postiže konačan rezultat na Etihadu, Foto: David Blunsden / Actionplus / Profimedia

sjajan meč

TOTENHEM JE SITIJEV KRIPTONIT: Gvardiola ne ume protiv Sparsa, Kuluševski u 90. pogodio za remi!

Kakav meč na Etihadu

Objavljeno: 19:50h

Mančester siti prosto ne ume protiv Totenhema.

Građani ni ovog puta nisu uspeli da savladaju Sparse, pošto je u okviru 14. kola Premijer lige rezultat na Etihadu bio 3:3.

Siti je sada treći sa 30 bodova nakon trećeg remija u nizu, dok su Pevci prekinuli niz od tri poraza i trenutno su na poziciji pet.

Totenhem je i ovaj meč igrao znatno oslabljen, bez Džejmsa Medisona, Mikija van de Vena, Rodriga Bentankura, Kristijana Romera, Ivana Perišića, Pep Mate Sara... Ipak, i pored toga već je poveo u 6. minutu.

Siti je opsedao gol gostiju, a onda je usledila surova kontra Totenhema koju je golom krunisao Hjon-min Son, koji obožava da igra protiv izabranika Pepa Gvardiole.

Slavlje gostiju iz Severnog Londona trajalo je samo tri minuta, pošto je Son postigao autogol nakon centaršuta Hulijana Alvareza iz slobodnog udarca.

Siti je potom zagospodario terenom i zasluženo je posle prelepe akcije poveo golom Fodena u 31. minutu.

Mogao je domaćin još koji gol da postigne do poluvremena, ali u tome nije uspeo.

Totenhem je dosta bolje zaigrao u nastavku. Izabranici Ejndža Postekoglua su imali daleko veći posed lopte, i potpuno su umrtvili napade rivala.

U 69. minutu nakon greške Alvareza Totenhem je stigao do izjednačenja. Đovani Lo Selso je fantastično šutirao i pogodio za 2:2.

Siti je u 81. minutu ponovo poveo, ogroman kiks napravio je Iv Bisuma u iznošenju lopte, lopta je stigla do Erlinga Halanda koji je progigrao Džeka Griliša kome nije bilo teško da pogodi za 3:2.

Ipak, Totenhem se nikada ne predaje i u 90. minutu stiže do 3:3. Brenan Džonson je sjajno centrirao, a Dejan Kuluševski u stilu Harija Kejna razneo Nejtana Akea u skoku i glavom pogodio za 3:3.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

01:27

SVE OSIM UBEDLJIVE POBEDE NEĆE BITI USPEH SRBIJE! Đurović i Bjelinić o borbi za Evropsko prvenstvo: Ovo je dobro za naš fudbal!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.