BUKTI RAT: Gvardiola ISPROZIVAO Karagera, Englez mu BRUTALNO odgovorio! (FOTO)
Pep Gvardiola u društvu Džejmija Karagera, Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

PREMIJER LIGA

BUKTI RAT: Gvardiola ISPROZIVAO Karagera, Englez mu BRUTALNO odgovorio! (FOTO)

Gore društvene mreže

Objavljeno: 09:10h

Fudbaleri Mančester sitija i po treći put uzastopno remizirali su u Premijer ligi, ovog puta protiv Totenhema na svom terenu rezultatom 3:3.

Analitičari "Skaj" televizije Džejmi Karager, Geri Nevil i Majka Ričards su nakon tog meča konstatovali kako "Građani" ne dominiraju kao prethodnih godina i da će veoma teško stići do nove šampionske titule.

Uoči gostovanja Aston Vili, na ove komentare odgovorio je trener šampion Engleske Pep Gvardiola.

On je tom prilikom i žestoko potkačio Karagera.

- Pa, oni znaju kako je to teško. Tačnije, nemoguće, jer se to nikada nije dogodilo. Nevil to nije uspeo iako je igrao za najjači Mančester junajted. Mika Ričards je u Sitiju osvojio titulu, ali sigurno ne četiri puta zaredom. I onda Džejmi Karager... Komentariše naše navodno posrtanje, a u dugom stažu u Liverpulu nikada nije uspeo da bude šampion Engleske - rekao je Gvardiola.

Bivšem kapitenu Liverpula nije trebalo dugo da odgovori, a odgovor je bio brutalan.

- Mislim da bih imao barem jedan šampionski naslov da je Liverpul u vlasništvu države, te da je poslovao tako da je Premijer liga protiv nas podigla 115 prijava. Samo da dodam: ja sam nakon utakmice sa Totenhemom hvalio Pepovu ekipu - napisao je Karager na društvenoj mreži "X".

Bonus video:

01:27

SVE OSIM UBEDLJIVE POBEDE NEĆE BITI USPEH SRBIJE! Đurović i Bjelinić o borbi za Evropsko prvenstvo: Ovo je dobro za naš fudbal!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.