SJAJNA PARTIJA U DERBIJU NIJE PROŠLA NEOPAŽENO: Jovanović najbolji igral kola!
Golman crno-belih najbolji igrač poslednjeg kola, Foto: Starsport©

superliga srbije

SJAJNA PARTIJA U DERBIJU NIJE PROŠLA NEOPAŽENO: Jovanović najbolji igral kola!

Golman crno-belih najbolji igrač poslednjeg kola

Objavljeno:

Golman fudbalskog kluba Partizan, Aleksandar Jovanović, dobio je priznanje za najkorisnijeg igrača devetog kola Superlige Srbije. Ovo priznanje stiglo je nakon njegovog izuzetnog nastupa u večitom derbiju, gde je Partizan pobedio Crvenu zvezdu sa 2:1.

Superliga ističe da je uticaj Aleksandra Jovanovića toliko veliki da se njemu pripisuju zasluge za to što Partizan zimuje na čelu tabele Superlige. Iako je Jovanović imao uspone i padove tokom druge polovine kalendarske godine, posebno je istaknut njegov doprinos u derbiju.

U izveštaju se naglašavaju ključni trenuci u kojima je Jovanović briljirao, uključujući zaustavljanje udaraca protivnika tokom večitog derbija. Posebno se ističe njegova odlučnost i sposobnost da sačuva mrežu, čime je doprineo prvoj pobedi Partizana nad Crvenom zvezdom u derbiju posle četiri godine i tri meseca.

Jovanović je prepoznat kao ključni čuvar mreže Partizana, a njegovo izuzetno izdanje u derbiju dodatno je potvrdilo njegovu važnost za tim. Ovo priznanje dodatno jača njegovu reputaciju kao stabilnog i pouzdanog golmana na koga se Partizan može osloniti u borbi za šampionski naslov.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.