"MILOJEVIĆ JE DETE CRVENE ZVEZDE, NEKO KO ZNA KAKO MARAKANA DIŠE!" Srnić veruje u bivšeg trenera (FOTO)
Vladan Milojević i Slavoljub Srnić, Foto: Starsport©

"teško da je moglo bolje"

"MILOJEVIĆ JE DETE CRVENE ZVEZDE, NEKO KO ZNA KAKO MARAKANA DIŠE!" Srnić veruje u bivšeg trenera (FOTO)

Uz dužno poštovanje Partizanu, mislim da je moj bivši klub sa njim veliki favorit za titulu, rekao je fudbaler kiparskog AEL-a iz Limasola

Objavljeno:

Slavoljub Srnić je sa Vladanom Milojevićem u Crvenoj zvezdi igrao Ligu šampiona i osvajao titule, a sada je izneo mišljenje o povratku bivšeg trenera.

- Teško da je rukovodstvo kluba moglo bolje da reaguje. Vladan Milojević je dete Crvene zvezde, neko ko zna kako Marakana diše i rezultati koje je ostvario govore sami za sebe. Ima dovoljno vremena da tokom zimske pauze naštimuje tim, očekujem da Zvezda na proleće izgleda mnogo bolje nego u jesenjem delu. Uz dužno poštovanje Partizanu, mislim da je moj bivši klub sa njim veliki favorit za titulu - rekao je Srnić za Sportski žurnal.

Vladan Milojević i Slavoljub Srnić
Vladan Milojević i Slavoljub Srnićfoto: Starsport©

Fudbaler kiparskog AEL-a iz Limasola je mišljenja da je domaći strateg najbolje rešenje za klupu nekadašnjeg evropskog i svetskog prvaka.

- Nemam ništa protiv stranih stručnjaka, naprotiv, ali Crvena zvezda je jako specifičan klub, kao i naše prvenstvo. Strancu je mnogo teže da shvati kako stvari funkcionišu, bez obzira na trenersko umeće. Barak Bahar je možda imao dobru ideju, ali kad dobri rezultati izostanu, zna se ko je najodgovorniji - smatra Srnić.

Bonus video:

00:23

Vladan Milojević se vratio na Marakanu

(Espreso/Sportski žurnal/M.Č/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.