PREDSEDNIK FS BRAZILA OTPUSTIO SELEKTORA PREKO TELEFONA!? Mogući naslednik takođe bi sedeo na dve klupe (FOTO)
Fernando Diniz, Foto: EPA/Antonio Lacerda

POSLE 184 DANA

PREDSEDNIK FS BRAZILA OTPUSTIO SELEKTORA PREKO TELEFONA!? Mogući naslednik takođe bi sedeo na dve klupe (FOTO)

"Karioke" su upisale tri poraza zaredom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine i sada su šesti od deset reprezentacija

Objavljeno:

Fernando Diniz sa Fluminenseom je osvojio Kopa Libertadores i poražen je u finalu Svetskog prvenstva za klubove od Mančester sitija.

Uspešan je bio na klupskom planu, ali je posle 184 dana dobio otkaz na poziciji selektora Brazila putem telefonskog poziva!?

Ednaldo Rodrigez, predsednik Fudbalskog saveza prema pisanju medija iz Latinske Amerike ga je pozvao i saopštio mu da traga za drugim rešenjem.

"Karioke" su upisale tri poraza zaredom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine i sada su šesti od deset reprezentacija.

Пласман обезедио Sofascore

Diniz je pitao Rodrigeza da li je radio nešto loše, ali sa druge strane nije stigao odgovor, iako je javna tajna da mu je radio iza leđa.

Tražio se naslednik, a najviše se spominjao Dorival Žunior koji je osvojio nacionalni Kup sa Sao Paulom.

Dorival Žunior
Dorival Žuniorfoto: EPA/ ISAAC FONTANA

Deluje da je prvi čovek FS Brazila menja ploču u zavisnosti kome i šta priča jer je Fernandu navodno saopštio da ne može da vodi i klub i nacionalni tim.

Sada se okrenuo Dorivalu koji imao takođe "dupli" status. Inače, najveći udarac zadao je Karlo Anćeloti koji je produžio ugovor sa Real Madridom.

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.