DULJAJ OTKRIO KOGA JE POZVAO PRED DEBI NA KLUPI PARTIZANA: "Taj čovek je sve i svašta prošao u životu" (FOTO)
Pozdrav Igora Duljaja i Miloša Milojevića pred debi i prvi večiti derbi trenera Partizana, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

"NISMO SE ČULI GODINAMA"

DULJAJ OTKRIO KOGA JE POZVAO PRED DEBI NA KLUPI PARTIZANA: "Taj čovek je sve i svašta prošao u životu" (FOTO)

Stručnjak iz Topole prvi meč vodio je u večitom derbiju u remiju bez golova

Objavljeno:

Igor Duljaj otkrio je urbenesne anegdote o Taribu Vestu kada su bili saigrači u Partizanu, a kruna je bila prvi plasman u Ligu šampiona.

Stručnjak iz Topole na klupi crno-belih debitovao je u večitom derbiju u remiju bez golova, a sada je otkrio koga je pozvao za savet pred taj meč.

Pozdrav Igora Duljaja i Miloša Milojevića pred debi i prvi večiti derbi trenera Partizana
Pozdrav Igora Duljaja i Miloša Milojevića pred debi i prvi večiti derbi trenera Partizanafoto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Pred moj prvi večiti derbi, onda kada sam debitovao na klupi Partizana, zvao sam Mirčeu Lučeskua, s kojim se pre toga nisam čuo godinama. Taj čovek je sve i svašta prošao u životu, ima ogromno iskustvo i znanje, a čak i u poznim godinama poseduje neverovatnu energiju. Bilo mu je jako drago što sam se setio njega i tražio savete. Pričali smo šta bih ja to mogao da kažem igračima, na šta da obratim pažnju, koji su detalji presudni - rekao je Duljaj u intervjuu za Informer.

Mirčea Lučesku
Mirčea Lučeskufoto: EPA/Sedat Suna

Igor je sa čuvenim Rumunom osvojio devet trofeja u Šahtjoru iz Donjecka, a najznačajniji je Kup UEFA (sadašnja Liga Evrope) u sezoni 2008/09.

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

(Espreso/Informer/M.Z/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.