ŠIRE SE NEISTINE O NEMANJI GUDELJU: Piksi STREPI, ali nije sve tako CRNO
Nemanja Gudelj u dresu reprezentacije, Foto: Attila KISBENEDEK / AFP / Profimedia

neverovatno

ŠIRE SE NEISTINE O NEMANJI GUDELJU: Piksi STREPI, ali nije sve tako CRNO

Defanzivac ipak ne propušta Evropsko prvenstvo?

Objavljeno: 17:19h

Tokom dana se pojavila informacija da je defanzivac Srbije i Sevilje Nemanja Gudelj doživeo tešku povredu i da je sezona za njega završena.

To bi automatski značilo da neće moći da pomogne Srbiji na predstojećem Evropskom prvenstvu, međutim, situacija nije toliko ozbiljna.

Direktor reprezentacije Srbije Stevan Dika Stojanović je u izjavi za "Kurir" otkrio šta se dešava s gudeljem i kada se očekuje njegov povratak na teren.

Njemu je stradao meniskus levog kolega, očekuje ga operacija, ali prognoze nisu tako crne.

Nemanja Gudelj
Nemanja Gudeljfoto: Starsport

- Pričao sam sa Nemanjom. Čuli smo se nekoliko puta. Jeste, stradao mu je meniskus levog kolena, ali prema informacijama koje imamo, verujem da će sve to biti dobro - rekao je Stevan Stojanović i nastavio:

- Nemanja je trenutno na putu za Madrid, gde će ponovo biti pregledan i gde će 99 odsto biti operisan od najboljih lekara za te vrste povreda. Radiće se artroskopija, jer mu je meniskus napukao.

Stevan Stojanović je i sam imao sličnu povredu.

Srevan Dika Stojanović
Srevan Dika Stojanovićfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Meni su tokom karijere stradali meniskusi na oba kolena. Imao sam istovetnu povredu kao i Nemanja Gudelj, jer mi je stradao kraj meniskusa. Posle operacije prošao je 21 dan kada sam stao na gol. Bitno je da nije stradao ceo meniskus.

Za kraj ima optimistične prognoze...

- Nadamo se da će Nemanja Gudelj za mesec dana biti spreman da se vrati na teren. Očekujemo ga u martu da igra za reprezentaciju Srbije u prijateljskim utakmicama. A, onda i na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj - objasnio je Stevan Stojanović.

Bonus video:

00:28

Anastasiju muž Gudelj iznenadio u Dubaiju

(Espreso/Kurir/Aleksandar Radonić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.