NISU BILI U PITANJU SAMO ZDRAVSTVENI PROBLEMI: Petrić OTKRIO zašto je napustio Partizan
Gordan Petrić, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

otkud sad ovo?

NISU BILI U PITANJU SAMO ZDRAVSTVENI PROBLEMI: Petrić OTKRIO zašto je napustio Partizan

Vratio se trenerskom poslu

Objavljeno: 17:32h

Gordan Petrić je i zvanično preuzeo FK Čukarički, a prilikom promocije u novom klubu se podsetio perioda u Partizanu.

On je Humsku napustio zbog zdravstvenih problema, ali izgleda da to nije bio jedini razlog.

- Ja to u sebi imam pa imam. U Partizanu sam bio umoran i stvarno se nisam osećao dobro. To je kontrolisano, ali iz Partizana sam otišao i zato što sam bio nezadovoljan zbog mnogo stvari. Tu neku odgovornost je trebalo da preuzmem. Ispali smo od Šerifa, izgubili bodove u SL. U jednom trenutku jesam razmišljao o povlačenju. Bio sam prazan sto se tiče nekih mojih stvari, dok na druge nisam mogao da utičem. Ali kako pričate sa ljudima koji su u fudbalu, stigli su saveti da sam mlad da bih završio na padelu, gledao vodu i uživao - rekao je Petrić.

Fudbaleri Čukaričkog
Fudbaleri Čukaričkogfoto: Starsport©

Otkrio je ambicije sa crno-belima sa Banovog Brda, na čijoj je klupi već sedeo.

- Vraćam se posle sedam godina, jedan od razloga je što smo ostali dužni jedni drugima kad su u pitanju rezultati, da pokažem i dokažem šta mogu da uradim. Poznajem Čukarički, znam dosta igrača iz lige i reprezentacije. Za mene nije ništa novo što sam došao ovde. Ono što treba da uradimo jeste da se na ovim utakmicama koje su uslovno dobijene uzimaju bodovi. Nadam se da će igrači sada imati svežinu i da ćemo da dobijemo što sto bi trebalo - rekao je Petrić.

Bilo je govora i o pojačanjima.

- Čukaricki je privatan klub i u razgovoru sa direktorom Matijaševićem sam rekao da su oni ti koji treba da odluče. Naravno da ću ja dati završnu reč kad su u pitanju odlasci i dolasci. Igrači koji su na spisku, to je dovoljno, da li treba napadac - verovatno. Moram i ja da stvorim bolju sliku. Imam dovoljno igrača, na istom su nivou i može da bude neke problematike za mene, ne mogu svi da igraju i treba da “hendlujete.” U ostalim klubovima imate 13-14 koji se nadopunjuju. Ima dosta talentovanih igrača i svi moraju da znaju da će tu dosta biti dečijih bolesti.

Bonus video:

01:40

Jovanović: Partizan je veliki klub i mora da se poštuje

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.