PRVO POJAČANJE ČUKARIČKOG: Na Banovo Brdo stigao sin Vladana Milojevića!
Nemanja Milojević, Foto: FK Čukarički

povratak

PRVO POJAČANJE ČUKARIČKOG: Na Banovo Brdo stigao sin Vladana Milojevića!

Krilni igrač je rođen 1998. u Atini i ima grčko državljanstvo, ali je prođao omladinsku školu Čuke i u crno-belom odigrao prve sezone seniorskog fudbala

Objavljeno:

Nemanja Milojević je prvo pojačanje Čukaričkog u zimskom prelaznom roku.

Sin Vladana Milojevića, trenera Crvene zvezde, potpisao je ugovor na dve godine sa klubom sa Banovog brda za koji je već nastupao.

Krilni igrač je rođen 1998. u Atini i ima grčko državljanstvo, ali je prođao omladinsku školu Čuke i u crno-belom odigrao nepune prve tri sezone seniorskog fudbala.

Igrao je zatim za Vojvodinu, Panionios, Voždovac, Kolubaru i od ove sezone za Novi Pazar iz kog prelazi među Brđane.

- Znam gde sam došao, u ovom klubu sam proveo lepe trenutku, debitovao u prvom timu. Ujedno, u prethodnim godinama Čukarički je nastavio da napreduje, igrao je prvi put i u grupnoj fazi nekog od evropskih takmičenja. Dosta toga se promenilo u igračkom kadru od mog prvog boravka na Banovom brdu, ali tu su na primer Marko Docić, Nemanja Belić... Neću imati nikakvih problema sa prilagođavanjem – napomenuo je odmah po potpisivanju ugovora Nemanja Milojević.

Pre Milojevića, u Čukarički se vratio i Gordan Petrić, na mesto šefa stručnog štaba.

- Pričao sam sa Gordanom Petrićem, naravno. Na meni je da dajem sve od sebe, na svakom treningu, na svakoj utakmici. I da svi zajedno ostvarimo ovosezonske ciljeve. A to je ovde uvek isto, Čukarički želi da ostane stabilan klub i da ponovo igra evropske utakmice - istakao je Milojević.

Pre angažovanja Nemanje Milojevića Čukarički je sa pozajmice iz Novog Pazara vratio vezistu Mitra Ergelaša, iz OFK Vršca takođe vezistu Uroša Miladinovića, a iz Smedereva golmana Lazara Kaličanina.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

03:13

Ivica Kralj Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.