IVICA KRALJ OTKRIO KARTE: Stiže li uopšte NAJSKUPLJE POJAČANJE i šta je sa Saldanjom?
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport

više nema dileme

IVICA KRALJ OTKRIO KARTE: Stiže li uopšte NAJSKUPLJE POJAČANJE i šta je sa Saldanjom?

Sportski direktor crno-belih govorio o aktuelnom prelaznom roku

Objavljeno: 13:20h

U Humskoj su bili i više nego aktivni tokom zimskog prelaznog roka, a ono što najviše zanima navijače Partizana je kada stiže najskuplje pojačanje i da li Brazilac Mateuš Saldanja definitivno ostaje...

Korejac Jung Džun Goh bi trebalo da stigne za obeštećenje od 1.200.000 evra, ali kako kaže sportski direktor crno-belih Ivica Kralj, još ništa nije gotovo.

- Sa Gohom pregovaramo. Ušli smo u razgovore još pre šest-sedam meseci, međutim, tada nismo uspeli da završimo transfer. Sada smo blizu, no da ne pričamo previše dok se ne potpiše. Na dobrom je putu, ali kada bude potpis, onda će i zvanično biti naš član- rekao je Kralj za Arenu Sport i nastavio:

Ivica Kralj
Ivica Kraljfoto: Starsport©

- U pitanju je ozbiljno pojačanje, ali igrač njegovih kvaliteta zaslužuje tako nešto. Goh igra ofanzivnog veznog i bočnog napadača, smatram da će biti ozbiljno pojačanje za Partizan.

Leonardo Ovusu uskoro treba da se priključi timu na pripremama.

- On je igrač Partizana, potpisao je ugovor na tri godine. Očekujemo ga u utorak ili sredu u Larnaki, zbog vize, cele papirologije potrebno je vreme da se to završi.

Denil Kastiljo je već stigao na Kipar...

- Mi smo insistirali da napravimo neku opciju otkupa, ali Šahtjor nije hteo ni da čuje za to. A, to samo pokazuje da ga oni vide kao ozbiljno pojačanje za narednu sezonu.

Stigli su i Miloš Krunić i mladi Nikola Miličić.

- Miličić je došao kao bonus. Na njegovu nesreću imao je pauzu od tri meseca, nije igrao zbog povrede. To je sada sve ok, ali biće mu potrebno vremena da se uklopi u sve što trener traži od njega. Verujem da je svestan gde je došao, a tu su i igrači da mu pomognu da što pre bude u ritmu. Krunić će pojačati konkurenciju među golmanima.

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: Starsport©

Ako Partizan uspe da finišira transfer Goha, to će označiti kraj prelaznog roka.

- U ovom momentu ne. Ako sve završimo sa Gohom – to je u principu to.

Još jednom je ponovio, Saldanja nije na prodaju i nešto kasnije će se priključiti ekipi Igora Duljaja.

- On ostaje igrač Partizana. Imali smo ozbiljne ponude za njega, ozbiljne pozive, međutim, Saldanja definitivno nije za prodaju - zaključio je Kralj.

Bonus video:

01:40

Jovanović: Partizan je veliki klub i mora da se poštuje

(Espreso/Arenasport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.